Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefaler ikke overnatting her”
Anmeldelse av Froyas Hus Cafe

Froyas Hus Cafe
Vurdert som nr. 9 av 29 Restauranter i Røros
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020

Det startet med at vi ringte 3 dager før vi skulle reise for å spørre om det var frokost der- da traff vi på en kjempe sur dame som ba oss om å slutte å mase da han hadde det så travelt... Da vi ankom fikk vi rommet 4 timer forsinket og da måtte vi mase flere ganger på om de skulle ordne rommet... Det står i annonsen at en må dele bad og det stemmer virkelig- her deler man et veldig lite bad også med cafeens gjester- ikke bare med andre beboere- og vil du dusje etter at cafeen stenger- er det tomt for varmt vann. Frokosten var VEEELDIG enkel. Caffen er sikkert OK- men man burde ikke hatt lov til å leie ut rom da man ikke har de fasilitetene som bør være til stede. Vi var 3 stk som delte rom med familiekøye.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 44lillh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 72 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

Vi satt i sola og tok en øl. Deilig moment.
Vi hadde egentlig lyst å smake på rømmegrøten, men føltes veldig dyrt, om vi hørte riktig var det 189 resp. 179 for stor resp. liten porsjon? Kanskje vi hørte feil.
Hyggelige omgivelser.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sarikirsia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Sjarmerende sted med sjel. Litt vanskelig å gå i ulent terreng og med bord og stoler som var umulig å få til å stå stille på grunn av underlaget. Men vel verdt et besøk.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Bodil19572014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2019

Skjønte ikke konseptet først, men etter ei stund kom det ei blid jente og lurte på hva vi ville ha. Rømmegrøt på ham og gulasjsuppe på meg. God mat. Kjølig dag, ellers hadde vi sittet i den hyggelige bakgården hvor de også serverte mat.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, MaAnHe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

Kafe i unikt gammelt miljø, gode kaker, hyggelig betjening kaféen ligger i gamlebyen med omliggende miljø.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Jan-Eirik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Froyas Hus Cafe, så også på

 

Har du vært i Froyas Hus Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din