Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Historisk perle”
Anmeldelse av Froyas Hus Cafe

Froyas Hus Cafe
Vurdert som nr. 9 av 29 Restauranter i Røros
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig plass der en virkelig får kjenne historien tett på. Drakk nydelig irish Coffee og kakao med bayleis, nam! Nydelige kaker og rømmegrøt er også på menyen. Bør oppleves!

Dato for besøk: august 2020
Takk, karinah196
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 72 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Dette tror vi må være Røros beste kafe...heldig hvis du får plass. Verdens beste rømmegrøt, vafler og kaker. Helt vidunderlig og hjemmelaget alt sammen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ivarjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Anbefales!!!! Rustikt miljø, vennlig betjening, god rømmegrøt, flotte kaker. Hundevennlig. Vi Kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, terjebox
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

En stor skuffelse. Cafeen var nesten tom, allikevel var det kaos på kjøkkenet og det tok meget lang tid før vi fikk servert maten. Svært små porsjoner med svært overpriset suppe og grøt, servert i papptallerkener av dårlig kvalitet ,som raskt ble fuktig tvers igjennom .Den hyggelige betjeningen holdt motet oppe til tross for at damen som var sjef var i åpenbart dårlig humør og svært stresset. Synd, for maten var god.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, rsaina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi forstod kost det var dyrt, når prisen på en porsjon rømmegrøt er kr. 250, selv om det var inkludert spekemat. Men jeg hadde jo virkelig forventet å få noe som virkelig smakte, og som ble servert i vanlig glass og vanlige fat. Men neida, her var det papp fat og plastikkglass. Da er normalt prisen kr. 30-50, og du får slikt servert på et klubbhus eller en tilstelning ved et arrangement.

Sjelden at prisen står i så stor motsetning til kvalitet. Det dårligste kjøpet på flere tiår!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Froyas Hus Cafe, så også på

 

Har du vært i Froyas Hus Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din