Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende og dyrt!”

Bergstadens Hotel Restaurant
Vurdert som nr. 24 av 30 Restauranter i Røros
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende service og skuffende mat, overhodet ikke verdt prisen! Vi bestilte 3 okse ytrefilet, ble aldri spurt om hvordan vi ønsket dem stekt. Maten kom raskt, alle biffene var nærmest gjennomstekte og ikke noe var skikkelig varmt! Vår kelner fremsto kunnskapsløs og uinteressert. Kommer ikke til å spise her igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tnlrb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 58 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020

Her var det dårlig og kunnskapsløs service som på en middelmådig veikro. Ikke noe "velkommen", "dette er menyen"... Kanskje vi var uheldig med vår servitør. Maten var deretter, med trevlete reinsdyr ytrefilet og overkokte, vasstrukne rosenkål, steinsoppsusen var ok, men uten smak av steinsopp. For biffen var det én stusslig sherrytomat. Kjip og dyr opplevelse. 1 for service, 3 for maten. Jeg anbefaler å gå et annet sted.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 948ingvildr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Reservert bord var ikke klart. Personale var stresset og forklarte at det var travelt til tross for at restauranten var langt under halvfull. Flere bord var ikke ryddet. Maten var helt grei, men liten porsjon.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AnneG94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Skriver begynnelsen på denne anmeldelsen mens vi ennå venter på maten.
Bestilte bord i resepsjonen, og får dette bereftet på SMS. Vi var riktignok sent ute med bestillingen, og det var en svær travel dag, men når vi kommer i resturanten, har de ikke fått med seg vår booking fordi de ikke har hatt tid til å følge opp bestillinger etter kl 18. Det samme skjedde også to dager tidligere. Hvis dere ikke har tid til å følge opp, må dere helder slutte å ta imot sene bestillinger. Men vi fikk i det minste et bord (begge gangene).

Neste runde: Etter å ha fått bord tar det 50 minutter før vi får bestilt mat. Årsak: interne misforståelser i staben.
Bestiller så en godt stekt og en medium minus indrefilet av okse. Nye 40 minutter før vi får maten på bordet.
Stekingen er OK, men menyen sier bl.a stekte sherrytomatER, dvs flere enn en. Når jeg betaler 450 kr for en biff forventer jeg et skikkelig biffmåltid også. Jeg kan få en middelmådig biff til en lavere pris andre steder. Eller jeg kan gjøre det bedre selv.
Men maten var veldig god, med mørt og godt kjøtt, og god saus.
Servitørene gjorde så godt de kunne, og var nok ikke årsaken til det mislykede besøket. Tror hotellet bør se på systemene og rutinene sine.
1 for service, 4 for maten, totalt 2.

Vi kommer nok ikke tilbake, med mindre vi ikke finner alternativer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ErlingK_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Vi spiste middag og det var svært godt. Store porsjoner. Godt øl til. Deilig å kunne sitte ute. Hyggelig personale

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Bodil19572014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bergstadens Hotel Restaurant, så også på

 

Har du vært i Bergstadens Hotel Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din