Skriver begynnelsen på denne anmeldelsen mens vi ennå venter på maten.
Bestilte bord i resepsjonen, og får dette bereftet på SMS. Vi var riktignok sent ute med bestillingen, og det var en svær travel dag, men når vi kommer i resturanten, har de ikke fått med seg vår booking fordi de ikke har hatt tid til å følge opp bestillinger etter kl 18. Det samme skjedde også to dager tidligere. Hvis dere ikke har tid til å følge opp, må dere helder slutte å ta imot sene bestillinger. Men vi fikk i det minste et bord (begge gangene).
Neste runde: Etter å ha fått bord tar det 50 minutter før vi får bestilt mat. Årsak: interne misforståelser i staben.
Bestiller så en godt stekt og en medium minus indrefilet av okse. Nye 40 minutter før vi får maten på bordet.
Stekingen er OK, men menyen sier bl.a stekte sherrytomatER, dvs flere enn en. Når jeg betaler 450 kr for en biff forventer jeg et skikkelig biffmåltid også. Jeg kan få en middelmådig biff til en lavere pris andre steder. Eller jeg kan gjøre det bedre selv.
Men maten var veldig god, med mørt og godt kjøtt, og god saus.
Servitørene gjorde så godt de kunne, og var nok ikke årsaken til det mislykede besøket. Tror hotellet bør se på systemene og rutinene sine.
1 for service, 4 for maten, totalt 2.
Vi kommer nok ikke tilbake, med mindre vi ikke finner alternativer.