Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende service maten var grei”

Skanckebua Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 31 Restauranter i Røros
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Sultne og tørste ble vi henvist ned i kjelleren, og der gjengen på 7 livlige damer sittende . Etter 20 minutter gikk jeg for å spørre om man bestiller i baren... nei servitøren skulle komme. Hun var brå og effektiv. Etter ei stund kom drikket, og deretter maten. Noen fikk feil og det manglet sterk dressing på den tradisjonelle retten. Hamburgeren som undertegnede valgte var litt tørr med lite smak. Vi tenkte vi fortjente dessert. Sjokoladefondantene var rågode, selv om de var servert med kirsebæris i stedet for vanilje. Alt i alt en grei opplevelse, bortsett fra at servitøren snøt den ene gjesten for 50 kr... Vi velger nok en annen serverinsplass neste gang..

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Anne I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (204)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 204 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Ble møtt av hyggelig betjening. Smakte godt øl. Valgte en Ale og simcooe IPA. Kommer tilbake for et måltid senere.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, SportiveLillehammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Lun og koselig spiseplass med mye historie (bilder fra gamle dager) på veggene. Greit utvalg av lokalt brygget øl, og tilbyr mat basert på lokale råvarer i tillegg til div. annet.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, carlad507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2018

Det var lite folk når vi var der. Menyen kom fort. Vi fikk god tid til å bestemme oss. Maten var veldig god. Burgeren er ikke "vanlig str" og står oppført under smårett til info. Saftig og grov og pestosmaken var ikke overdøvende. standard pommes frites.

Min reinskav var veldig god, men mye dressing. Hadde vært fint å få den ved siden av. Lompene var helt lik de man kjøper på butikken.

Etter at servitør hadde spurt om det smakte, ble vi glemt. Ingen hentet tallerknene når vi var ferdig eller spurte om vi ønsket dessert eller mer drikke. Ingen regning heller. Vi gikk til baren på vei ut for å betale.

Til å være midt i gågata i lavsesong hadde jeg forventet litt mer.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 986yvonneo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Fikk servert meget god sushi til lunsj og maten og betjeningen gjorde at vi også spiste e meget god reinsdyrskank til middag dær om kvelden. Lokale med sjel.

Dato for besøk: august 2018
Takk, ArntB21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Skanckebua Bar & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Skanckebua Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.