En av de beste hamburgeren vi har spist . Hyggelig betjening og atmosfære. Kan anbefales på det sterkeste
God service, med ansatte som er på plass hele tiden. Enkel, men god meny. Greie priser og god mat. Koselig, uformell bar og restaurant.
Fin beliggenhet. Vi satt ute først og fikk servert en nydelig tyttebærspitz. Egenproduser for Røros. Gikk etterhvert inn. Det var et stort sted med to etasjer. Tydeligvis et populært sted for Rørosungdommen og andre på en lørdag kveld
Tok en lunsj her. Bestilte spekemat og øl. Veldig god mat og kjempegod service. Blide og kjekke servitører.
Gikk innom etter middag for å ta et par øl. Serviceinnstilte bartendere og god stemning. Rene toaletter.