“Helt grei ”

Skanckebua Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 33 Restauranter i Røros
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Helt grei burger. Måtte sitte å vente på bord om man ville sitte ute da det er en liten uteservering der.

Takk, Amundsent

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Var innom Røros i ferien. Vi valgte å spise på Skanckebua. Det er en av de beste burgerne vi har spist - den var helt fantastisk. Det som trekker ned er servicen, uoppmerksomme servitører

1  Takk, GeirOveR
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende mat . Fish and chips. Ikke en grønnsak på tallerken. Så skuffende mat. Roses for renhold. Veldig nøye med spriting og rengjøring av bord.

1  Takk, tomoI8824QK
Anmeldt 20. juli 2020

Minner mer om en pub enn en restaurant. Maten var helt gjennomsnittlig, det meste var fritert, burger var liten og stusselig anrettet. Servitører som løp hit og dit og en barleder som hadde en noe arraogant fremtoning. Vår servitør hadde første dagen sin og var blid og serviceminded men manglet kunnskap om hva hun serverte.

Takk, monicabJ4403BK
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig og hyggelig betjening. Spiste burger og nachos som var helt perfekt. Kommer gjerne tilbake.

Takk, gfage

Reisende som så på Skanckebua Bar & Restaurant, så også på

Har du vært i Skanckebua Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!