Spiste heilt grei hamburger med blåmuggost og øl til.Hyggelig betjening og trivelig sted sentralt i gågata.
30–34 av 204 anmeldelser
Hyggelig plass. 2 x burger. Nydelig. Litt liten for 199,-, men deilig. Kunne spart seg for den dårlige chipsen. Sats heller på noe skikkelig stedslaget. Panacotta på det jevne. Godt utvalg på øl, må også nevnes.
Helt grei burger. Måtte sitte å vente på bord om man ville sitte ute da det er en liten uteservering der.
Var innom Røros i ferien. Vi valgte å spise på Skanckebua. Det er en av de beste burgerne vi har spist - den var helt fantastisk. Det som trekker ned er servicen, uoppmerksomme servitører
Skuffende mat . Fish and chips. Ikke en grønnsak på tallerken. Så skuffende mat. Roses for renhold. Veldig nøye med spriting og rengjøring av bord.