Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært fornøyd”

Skanckebua Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 30 Restauranter i Røros
Prisklasse: USD 7 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Ramler innom for andre år på rad.
Svært hyggelig atmosfære og betjening.
Rask levering av variert mat og pluss for lokalt øl.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, olehermand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (201)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 201 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Avsluttet dagen i baren Hyggelig sted De ansatte var ekstremt nøye med smittevernet så denne bare. kan jeg trygt anbefale

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021

Vår familie på fire hadde en hyggelig kveld. Nydelig lammeskank, hamburger, nachos og pannekaker ble servert. Veldig god service og koselige servitører. Skikkelig pubstemning, følte vi var i England.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Birtus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. desember 2020 via mobile enheter

Hyggelige servitører. Kafeen ligger meget sentralt og åpen hele dagen. Det var koselig å sitte der og spise.

Dato for besøk: desember 2020
6  Takk, Lena_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. desember 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig servering.
Gode porsjoner og bra utvalg i ulike retter.
Kan anbefales som spisested ved besøk på Røros.
Gode hygiene tiltak i forhold til Corona.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, Levis S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Skanckebua Bar & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Skanckebua Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.