Betjeningen var hygglig, men det var enkelte ting her som ikke var helt etter boka. For det første står det på siden deres at man ikke kan booke bord på forhånd fordi det visst nok skal være plasser til alle som kommer innom, men når vi kommer dit får vi beskjed om å vente i 10 til 15 minutter for å få bord. Når vi får tildelt bord sitter vi rett ved siden av et bord der de som sitter der, åpenbart ikke vet hva innestemme er. Utrolig irriterende. Maten var ved første øyekast utrolig lekker og det luktet veldig godt, men da vi begynte å skjære i kjøttet, ble opplevelsen en annen. Kjøttet var langt ifra ferdig og seigt. Det vi spiste var lammeskank, som hvis det er tilbredt riktig, nermest skal kunne dette fra benet bare du drar med gaffelen gjennom det. Tilbehøret var godt og utrolig god saus. Synd kjøttet ikke var ferdig. Har veldig skyldfølelse for ikke å ha spist opp, det er jo tross alt et dyr som har dødd for at jeg skal kunne spise.