Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært hyggelig betjening!!”
Anmeldelse av Trygstad Bakeri og Kafé

Trygstad Bakeri og Kafé
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Røros
Prisklasse: USD 1 - USD 16
Beskrivelse: Ferske bakervarer, kaffebar og alle typer iskrem.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Ferske bakervarer, kaffebar og alle typer iskrem.
Anmeldt 23. januar 2019

Koselig atmosfære, sittende i en vinterhage med mye snø utenfor.. Uformelt, kjempegode kaker og god mat, selvbetjening av kaffe.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Magne F V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (195)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4246 av 195 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018

Kjempegod mat Trivelige folk
Toppen av alt var softis med multer.
Ble noen turer hit i august og september siden jeg bodde på Røros rehabelitering i fire uker. Veldig fornøyd

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Scenic398123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

God service, ypperlig mat og svært hyggelig atmosfære. Alt et bakeri/kafè-lunchplass skal være. Verd et besøk!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 203terjek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Stille, sen ettermiddag og lite folk i Bergstaden, men inne hos Trygstad Bakeri er det folksomt. Trivelig betjening og trivelig miljø, og det viktigste: Kjempebra utvalg av varer og småretter. Bare anbefales! Flott at det finnes en slik håndverksbedrift i kombinasjon med en sen så flott kafé!!

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Familiedrevet bakeri som er over 100 år. Er alltid innom bakeriet når jeg er på Røros, noen ganger flere ganger på en dag.
Kort oppsummert så er dette grunnene til at Trygstad er det beste bakeriet
#tradisjonsbakst og et bredt utvalg kaker,brød, pizzarundstykke,lunsjretter og kaffemeny,ismeny
#alltid ferskt og god kvalitet
#god service
#greie priser, spesielt på gjærbakst

#kan anbefale softis med multer, Røros spesialiteter som f.eks Pjalt med brunost, eller skruv.

Dato for besøk: juli 2018
4  Takk, Wander30
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Trygstad Bakeri og Kafé, så også på

 

Har du vært i Trygstad Bakeri og Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.