Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig”

Trygstad bakeri og konditori as
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Røros
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 18
Beskrivelse: Bakerikafe med eget bakgårdsbakeri. Pjalt, lunsj, kaffemeny og is. Besøk også Trygstads Kaffehus i Tufta, Henrik Grønnsvei10. Stor kaffemeny og alkoholservering. Nylagde bakervarer og kaker. Samt vår egen italienske pizza og gode lunsjretter. Bakervarer og kaker og pizza produsert i samme bakgårdsbakeri som hos Trygstad bakeri i Kjerkgata 12.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Bakerikafe med eget bakgårdsbakeri. Pjalt, lunsj, kaffemeny og is. Besøk også Trygstads Kaffehus i Tufta, Henrik Grønnsvei10. Stor kaffemeny og alkoholservering. Nylagde bakervarer og kaker. Samt vår egen italienske pizza og gode lunsjretter. Bakervarer og kaker og pizza produsert i samme bakgårdsbakeri som hos Trygstad bakeri i Kjerkgata 12.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Koselig kafé med gode bakevarer og god kaffe.
Litt kø for å handle pga covid-19 og 1meters avstand i kø.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Mort1malm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (190)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 190 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Var her for 3.gang og er like bra hver gang skikkelig høye rekesmørbrød med egg til og veldig god kaffe. Kommer tilbake neste gang!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Var på Røros i forrige uke, og så den langeeee køen utenfor bakeriet.
Skulle jo tro at en slik kø borget for godt håndverk, men dessverre.
Kjøpte to boller med vaniljekrem - eller egentlig to deigklumper med noe som skulle være vaniljekrem. Spiste 1/3 og resten gikk rett i søpla.
Hyggelig betjening, men håndverket skortet det på.
Så ja, - Lurt nok en gang.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, johnkennetha63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Spiste pizza med ferdigsaus og altfor mye ost, men ingen krydder så litt lite smak. Men var greit der og da fordi vi var utrolig sultne.

Hyggelig sted ellers og kanskje bedre på bakst enn pizza.

Spurte om vasking av bordet etter forrige gjest, men det kom de aldri for å gjøre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kimlikestoeat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Bare den alene er verdt et besøk. Etter middag var det deilig med en luftetur før kaffe og kake her. Fantastisk bakgård en varm junikveld. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trygstad bakeri og konditori as, så også på

 

Har du vært i Trygstad bakeri og konditori as? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din