Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted!”

Trygstad bakeri og konditori as
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Røros
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 18
Beskrivelse: Bakerikafe med eget bakgårdsbakeri. Pjalt, lunsj, kaffemeny og is. Besøk også Trygstads Kaffehus i Tufta, Henrik Grønnsvei10. Stor kaffemeny og alkoholservering. Nylagde bakervarer og kaker. Samt vår egen italienske pizza og gode lunsjretter. Bakervarer og kaker og pizza produsert i samme bakgårdsbakeri som hos Trygstad bakeri i Kjerkgata 12.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Bakerikafe med eget bakgårdsbakeri. Pjalt, lunsj, kaffemeny og is. Besøk også Trygstads Kaffehus i Tufta, Henrik Grønnsvei10. Stor kaffemeny og alkoholservering. Nylagde bakervarer og kaker. Samt vår egen italienske pizza og gode lunsjretter. Bakervarer og kaker og pizza produsert i samme bakgårdsbakeri som hos Trygstad bakeri i Kjerkgata 12.
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Ramla inn her en tirsdag det var veldig stille i Røros, men her var det folk!
Toast med juice/kaffe som var super. Salaten var litt trist på sida, men frisk og helt grei :) Kom tilbake senere for en pils.
Utrolig koslig og lun bakgård! Veldig hyggelige alle som jobbet der. Kommer gjerne tilbake :)

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, CathrineK70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (190)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 190 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Koselig liten kafe. Hyggelige ansatte og gode varer! Vi prøvde smoothie og donut og disse var gode. Det er ikke så mange bord, så det kan være fullt. De har også en kafe i Kjerkgata.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, TuvaTravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Kaffebesøk en tidlig morgen i Røros og allerede lang kø for å komme inn. Stod litt i kø for å få et ledig bord. Vi spiste litt forskjellig, alt var like godt! Eplekake med krem, muffens, napoleonskake og wienerbrød smakte godt. Godt utvalg av alt fra påsmurt, kaker til fersk juice. Men banan til banasplitt hadde de ikke. Strenge koronarutiner.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Lillegro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Vi bestilte en omelett, og en taco salat. Salaten ble laget og servert meget raskt men vi satt å lurte på hvor omeletten ble av. Vi ventet i 10 min før vi gikk å spurte hvor den ble av. De hadde glemt bestillingen. Så bi minnet dem på det igjen. 15 minutt gikk før vi gikk å spurte etter hvorfor dem ikke hadde ankommet. De hadde glemt den igjen!!! Hvordan er dette mulig. Kafen hadde ikke mer en 15 gjester som alle hadde bestilt og blitt servert. Hvor vanskelig kan det være å lage en omelett!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, coldman18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Soft-is med multer og kaffe. Koselig plass i bakgård. God service og stort toalett. Ren med antibac.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, noon_korat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trygstad bakeri og konditori as, så også på

 

Har du vært i Trygstad bakeri og konditori as? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din