Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Graving up the past in Røros: A Self-Guided Walking Tour
1

Bestill på forhånd
fra
USD 5,20
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Røros Kirke på
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (251)
Filtrer anmeldelser
251 resultater
Vurdering fra reisende
129
82
30
5
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
129
82
30
5
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 251 anmeldelser
Anmeldt 4. oktober 2018

Røros er absolutt et fint sted å ta en helgetur. Kirken er kun en av de utrolig flotte attraksjonene. En superhyggelig vert møtte oss i kirkegangen og er unik i forhold til norsk kirkehistorie.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, To3ne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Flott kirke som er vel verdt et besøk! Det koster et lite beløp i inngangspenger, men interiøret er spesielt og vakkert.

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, veronicao448
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2018

Røros kirke, Bergstadens Ziir, en storslagen kirke.- Norges tredje største kirke (!) - som ferdig-restaurert året igjenoppstår i sin fordums prakt!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, JohnR7179
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Må bare besøkes . Dette er en kirke som er den eneste av sitt slag i Norge.
Har vært der også under martnan for å høre på Dalakopa med Blues Brothers.
Fantastisk opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, inges195
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018

Jeg blir så trist når de velger å ta inngangspenger for å komme inn i en kirke. Kirker skal være åpne for alle uten at det koster penger å komme inn. At en kan gi penger frivillig når en er på besøk, det hadde vært noe helt annet. Dette var bare trist.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, uptas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser