Det er egen atmosfære både rundt og inne i kirken, det er verd besøket når enn er på Røros, Det er litt av ett byggverk som blir tatt vare på, heldig vis.
Det var skiltet at det var åpent 1100-1300 lørdager, men det stemte ikke da det skulle være konsert senere den dagen. Fikk etter litt diskusjon lov til å ta noen få bilderinne før jeg gikk. Hadde forventet noe bedre informasjon.
En helt grei kirke på toppen av Røros. Kirken vises godt nesten hvor du befinner deg i byen. Fint opplyst i mørket
Røros er absolutt et fint sted å ta en helgetur. Kirken er kun en av de utrolig flotte attraksjonene. En superhyggelig vert møtte oss i kirkegangen og er unik i forhold til norsk kirkehistorie.
Flott kirke som er vel verdt et besøk! Det koster et lite beløp i inngangspenger, men interiøret er spesielt og vakkert.
Røros kirke, Bergstadens Ziir, en storslagen kirke.- Norges tredje største kirke (!) - som ferdig-restaurert året igjenoppstår i sin fordums prakt!