Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Graving up the past in Røros: A Self-Guided Walking Tour
1

Bestill på forhånd
fra
USD 5,20
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Røros Kirke på
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (251)
Filtrer anmeldelser
251 resultater
Vurdering fra reisende
129
82
30
5
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
129
82
30
5
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 251 anmeldelser
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

En flott kirke som ligger lett synlig over Røros. Inngang kr. 50.- for voksne og barn gratis. Stilren innvendig i duse farger.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Det er ei veldig fin og koselig kirke. Må besøkes når man er i Røros! Inngang kr 50 for voksne og gratis for barn/ ungdom.

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, 847kristinw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Legendariske Røros kirke - eller Bergstadens Ziir - er, som resten av Røros-miljøet, et levende klenodium. Klenodium fordi den forteller en sterk historie om ett av Norges lengste industrieventyr (gruvene og bergverket var i drift i 333 år) gjennom en autentisk og omhyggelig restaurert bygningsmasse - levende fordi kirken og byen er i daglig bruk.
Verdensarv - det går an!

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, 248wolfgangp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2020

Kirken er en nydelig barokkirke fra 1784, for over 1500 personer. Vi var på forbondmesse. Det ble en blandet fornøyelse da lydanlegget ikke hadde sin beste dag.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Elise W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2019

Helt spesiell kirke som er verdt å se! og så kjempegrei en billettør som passet på hunden min mens jeg var inne, var jo ikke lov å ta med seg hund inn her, forståelig nok! Men en kirke som absolutt er verdt å se!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, RoaldH4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser