Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fint sted

Var en tur innom der i sommer, vi endte opp med tre skåler rømmegrøt og koste oss skikkelig😊 bonus... les mer

Anmeldt 31. juli 2020
ingeridt
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Koselig og nå... internasjonal.. :-)

Lurer på hvor lange de var i gamle dager... skikkelig små var de alle sammen hvis man skal tolke... les mer

Anmeldt 30. juli 2020
Icemann99
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 16 anmeldelsene
  
Anmeldelser (16)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Vurdering fra reisende
6
7
0
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
7
0
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 16 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Koselig liten cafe med gode vafler og generøse vinglass. Svært hyggelig betening med glimt i øyet. Rolig og fredelig bakhage. Kommer gjerne igjen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, monicabJ4403BK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Serverte kjøpakaker fra butikken som hjemmelagde kaker. Men kaffen var ok. Trivelig lokale men det er ikke nok.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, bdybvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Med beroligende atmosefære, takhøyde på 1,50m og sitt historiske særpreg, er Thomasgaarden en plass man absolutt må besøke under sitt opphold på Røros. Om du ønsker en liten skvett med kaffe eller en stor porsjon med rømegrøt, er dette plassen. Du kan til og med nyte en iskald øl i bakgården på en varm sommerdag.

Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, photokokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Hyggelig og ekte spisested med sjel. Ligger midt i Kirkegata, og er et bra alternativ til byens andre kafeer. Grei service og sjarmerende lokaler.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, GeirAK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018

Er vel pr i dag en kaffe med gode kaker, småe fenomenale lunsjretter. Og trivelig betjening rett ovenfor kirka. En litt glemt perle

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 984bj_rna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser