Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Koselig og nå... internasjonal.. :-)

Lurer på hvor lange de var i gamle dager... skikkelig små var de alle sammen hvis man skal tolke... les mer

Anmeldt 30. juli 2020
Icemann99
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Koselig og uformelt

Koselig liten cafe med gode vafler og generøse vinglass. Svært hyggelig betening med glimt i øyet... les mer

Anmeldt 20. juli 2020
monicabJ4403BK
Les alle 16 anmeldelsene
  
Anmeldelser (16)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Vurdering fra reisende
6
7
0
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
7
0
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 16 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Lurer på hvor lange de var i gamle dager... skikkelig små var de alle sammen hvis man skal tolke takhøyden.
Utstillingen av bilder og lokale kobbersaker var fin.
Sjokoladekaken også.
Og nytt av dagen var noe de etter hvert fant ut de måtte kalle wraps. Lefse, skinke og grønnsaker. Må jo følge med på trendene i Røros også. Godt var det uansett.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Icemann99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hadde lest mye skryt om vaflene men aldri spist så tørre vafler før, selv om de var nystekt. Ikke så mye smak i de heller. Verre var det at en av de ansatte snufset og tørket nesen sin, kastet tørkepapiret men ikke vasket seg før hun begynte med vaffelsteking m.m. Litt uappetittlig i koronatider.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, kimlikestoeat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Koselig liten cafe med gode vafler og generøse vinglass. Svært hyggelig betening med glimt i øyet. Rolig og fredelig bakhage. Kommer gjerne igjen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, monicabJ4403BK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Serverte kjøpakaker fra butikken som hjemmelagde kaker. Men kaffen var ok. Trivelig lokale men det er ikke nok.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, bdybvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Med beroligende atmosefære, takhøyde på 1,50m og sitt historiske særpreg, er Thomasgaarden en plass man absolutt må besøke under sitt opphold på Røros. Om du ønsker en liten skvett med kaffe eller en stor porsjon med rømegrøt, er dette plassen. Du kan til og med nyte en iskald øl i bakgården på en varm sommerdag.

Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, photokokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser