Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overpriset”
Anmeldelse av Vertshuset Røros

Vertshuset Røros
Vurdert som nr. 4 av 30 Restauranter i Røros
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Overnatt i koselige rom og leiligheter midt i hjertet av den vakre Bergstaden Røros. Nyt en bedre middag, en lettere rett eller noe godt i glasset hos oss. Vi har alle rettigheter. Fra Vertshuset Røros er det kort vei til spennende butikker, turområder, kunst og kultur. Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på 32 koselige hotellrom og 6 leiligheter midt i Røros sentrum. Vårt kjøkken byr på gourmetmåltider med utgangspunkt i gode lokale råvarer og mattradisjon. På Vertshuset Røros bor du i, og er omgitt av, historisk arkitektur. Men det gir likevel en helt tydelige følelse av å bo i en levende by, kun et steinkast unna den ikoniske røroskirken Bergstaden Ziir. Hos oss bor, spiser og drikker du godt – i omgivelser der historien kviskrer i veggene.
Anmeldt 11. juli 2020

Kvalitet på maten står ikke i forhold til prisen. Torskefilet var en tynn og tørr halebit.Sausen og grønnsakene var gode, men å betale 400 kr for en så dårlig fiskebit i torskelandet Norge er et skam.
Reinsdyrsfilet var for mye stekt og hadde smakeløs saus.
Besøk på restauranten som hadde så gode anmeldelser fra tidligere ble en reell skuffelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sarikirsia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (267)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 269 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt bord og restauranten var full når vi kom. Vi ble lovet bord i løpet 45-60 min, og var litt i tvil om vi ville vente så lenge, men bestemte oss for å gjøre det. Det var det smarteste vi gjorde den dagen. Maten var eksklusiv og perfekt, utrolig smakfull. Vinanbefalingen var god og vi hadde et perfekt måltid.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kjbre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Jeg fikk en blandet erfaring med dette vertshuset.
Rommene var store men ordinære. Jeg hadde lest på forhånd at de skulle være særegne,derfor ble jeg skuffet. Dusjløsningen var elendig. En måtte dusje bak dørkroken til dusjdøren.
Fjernkontrollen til tv virket ikke. Og ikke var det knapper på tv en kunne velge kanaler med.
Frokosten var god. Men det var lang ventetid.
Bagasjeoppbevaringen var ikke bra. Bagasjen var plassert i et spiserom ubevoktet. Her kom og gikk folk.
Det kostet mye å bo her. Det man fikk var ikke i henhold til pris.
Rengjøringspersonalet åpnet bare døren til rommet uten å banke på.

Alt i alt blandet. Et greit sted om prisnivået hadde vært halvert.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en familietur med 1 overnatting. Rene og pene rom, med gode senger så det var bra. Dessverre kan vi ikke anbefale mat og service. Spiste middag i restauranten der vi først får feil vin, bestikk kommer etter at maten er servert, rå/hard risotto (blanding av rå og ferdig ris) lite service for å rette opp feil. Reinsdyrfilet god smak og bra stekt. Barneburger blir bestilt med salat, tomat og løk men kommer helt uten grønnsaker. Flere servitører som kommer og går, det er lite organisert virker det som. Generelt svært dårlig til en så høy pris og for å kalle seg en fine dining restaurant. Frokost svært lite utvalgt og dårlig service. Får ikke byttet kjøttpålegg med ost samt får ikke påfyll på kaffe før vi har spurt etter påfyll flere ganger.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Turistsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Vi ventet 45 minutter på å få maten og når den endelig kom skulle serveringspersonalet bare gå inn og hente bestikk. Etter å ha ventet 10 minutter til gikk vi selv inn og fikk beskjed om at det hadde de glemt bort. Da vi endelig skulle spise var maten blitt kald. Hadde nok smakt greit om det var varmt, men nå ble også det en skuffelse. Eneste som var positivt var beliggenheten til restauranten.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, emlh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vertshuset Røros, så også på

 

Har du vært i Vertshuset Røros? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din