Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Vertshuset Røros

Vertshuset Røros
Vurdert som nr. 5 av 29 Restauranter i Røros
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Overnatt i koselige rom og leiligheter midt i hjertet av den vakre Bergstaden Røros. Nyt en bedre middag, en lettere rett eller noe godt i glasset hos oss. Vi har alle rettigheter. Fra Vertshuset Røros er det kort vei til spennende butikker, turområder, kunst og kultur. Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på 32 koselige hotellrom og 6 leiligheter midt i Røros sentrum. Vårt kjøkken byr på gourmetmåltider med utgangspunkt i gode lokale råvarer og mattradisjon. På Vertshuset Røros bor du i, og er omgitt av, historisk arkitektur. Men det gir likevel en helt tydelige følelse av å bo i en levende by, kun et steinkast unna den ikoniske røroskirken Bergstaden Ziir. Hos oss bor, spiser og drikker du godt – i omgivelser der historien kviskrer i veggene.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok mat, veldig dårlig service. Under oppholdet følte vi oss ikke velkommen. Virket lite interesserte i å ta bestillinger.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, gullsol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (276)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 276 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020

Grei mat, men dessverre dårlig service. Fikk maten min når de andre hadde spist opp, og vi måtte stort sett betjene oss selv. Skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 728idaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Litt blanda erfaringer med besøket. Synes ikke at maten stod i forhold til prisen. Vi spiste torsk og reinsdyrfilet, helt greit men ikke mer enn det. Vi hadde bestilt bord på feil dato, men betjeningen fikk ordnet bord til oss selv om det var fullt. Tommel opp for det.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Gurine69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Kvalitet på maten står ikke i forhold til prisen. Torskefilet var en tynn og tørr halebit.Sausen og grønnsakene var gode, men å betale 400 kr for en så dårlig fiskebit i torskelandet Norge er et skam.
Reinsdyrsfilet var for mye stekt og hadde smakeløs saus.
Besøk på restauranten som hadde så gode anmeldelser fra tidligere ble en reell skuffelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sarikirsia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt bord og restauranten var full når vi kom. Vi ble lovet bord i løpet 45-60 min, og var litt i tvil om vi ville vente så lenge, men bestemte oss for å gjøre det. Det var det smarteste vi gjorde den dagen. Maten var eksklusiv og perfekt, utrolig smakfull. Vinanbefalingen var god og vi hadde et perfekt måltid.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kjbre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vertshuset Røros, så også på

 

Har du vært i Vertshuset Røros? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din