“Nydelig mat”

Vurdert som nr. 3 av 33 Restauranter i Røros
Kjøkken: Norsk
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Overnatt i koselige rom og leiligheter midt i hjertet av den vakre Bergstaden Røros. Nyt en bedre middag, en lettere rett eller noe godt i glasset hos oss. Vi har alle rettigheter. Fra Vertshuset Røros er det kort vei til spennende butikker, turområder, kunst og kultur. Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på 32 koselige hotellrom og 6 leiligheter midt i Røros sentrum. Vårt kjøkken byr på gourmetmåltider med utgangspunkt i gode lokale råvarer og mattradisjon. På Vertshuset Røros bor du i, og er omgitt av, historisk arkitektur. Men det gir likevel en helt tydelige følelse av å bo i en levende by, kun et steinkast unna den ikoniske røroskirken Bergstaden Ziir. Hos oss bor, spiser og drikker du godt – i omgivelser der historien kviskrer i veggene.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Upåklagelig mat. Kamskjell til forrett, reinsdyr til hovedrett og creme brulee til dessert. Gode viner til maten. Her bærer kjøkkenet restauranten opp til 5/5, sammen med omgivelsene i kjent Røros-stil.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, jonasn12345

Anmeldt 1. august 2020

Service, ingen eierskap til sitt arbeide, litte inspirasjon i gleden av å ha gjester. Mat
som er middels bra gatekjøkken, maten stå ikke til prisen, dette er slett, Her må det streves for å komme opp på en nivå som gir gjestene gleden av å slappe av og nyte maten.

1  Takk, Messel_2015
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Et nydelig måltid,tre retter
Kamskjell,reinsdyr fra Røros oster fra Eggen gård
Sammen med gode viner( hvit burgund til kamskjell,fransk fra Rhône til reinen,perfekte valg.Burger ned kvernet kalvekjøtt som også vsr knallgod.
Sammen med veldig kunnskapsrike servitører ble dette meget bra.

Skjalg,Mariann og Karoline

1  Takk, skjalgo
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, og fine rom. Frokosten var veldig god, med masse bacon og ordentlig eggerøre (ikke utvannet pulveregg).

1  Takk, Joachim K
Anmeldt 21. juli 2020

Kjøpte spekemat som like gjerne kunne vært satt sammen på nærbutikken. Smakløs spekepølse, skinn på mørpølsa, tørr ost og stein i poteten. Måtte fysisk be om å få smør til brødene som ellers var tørr. En opplevelse som var virkelig skuffende. Da vi konfrontere servitør om den dårlige maten. Ble vi møtt med lite forståelse og servicevennlighet. Kommer ikke tilbake til denne plassen.

4  Takk, Tjelling

Reisende som så på Vertshuset Røros, så også på

Har du vært i Vertshuset Røros? Del dine erfaringer!