Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj og kveldsbesøk”
Anmeldelse av Vertshuset Røros

Vertshuset Røros
Vurdert som nr. 4 av 30 Restauranter i Røros
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Overnatt i koselige rom og leiligheter midt i hjertet av den vakre Bergstaden Røros. Nyt en bedre middag, en lettere rett eller noe godt i glasset hos oss. Vi har alle rettigheter. Fra Vertshuset Røros er det kort vei til spennende butikker, turområder, kunst og kultur. Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på 32 koselige hotellrom og 6 leiligheter midt i Røros sentrum. Vårt kjøkken byr på gourmetmåltider med utgangspunkt i gode lokale råvarer og mattradisjon. På Vertshuset Røros bor du i, og er omgitt av, historisk arkitektur. Men det gir likevel en helt tydelige følelse av å bo i en levende by, kun et steinkast unna den ikoniske røroskirken Bergstaden Ziir. Hos oss bor, spiser og drikker du godt – i omgivelser der historien kviskrer i veggene.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Vi var tre innom på dagtid og spiste lunsj. Det ble servert spekemat. De som var på jobb var hyggelige og imøtekommende.

Stemningen var noe helt annet når vi kom tilbake på kvelden. Vi kunne ikke komme inn fordi de stengte om fire minutter. Allikevel fikk vi komme inn å bestille en runde. Vi var åtte stk. Merket fort at stemningen bak i kulissene tok seg opp. En av de ansatte var meget hissig på de andre fordi vi hadde sluppet inn. Etter ca 15 min ble det høylydt annonsert "vi stenger om tre minutter".

Personalet hadde tross alt sluppet oss inn og når de da i tillegg så uttrykkelig viser at vi er uønsket der.... å vise seg fra en slik side i en servicenæring er direkte uforskammet.

At de vil hjem er helt forståelig, men snakk til folk på en ordentlig måte.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, anita h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vertshuset Røros, Daglig leder på Vertshuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

hei anita h,

Så hyggelig å høre at dere ble tatt godt i mot til lunsjen. Og opplevelsen om kvelden er vi svært lei oss for. Dette tar vi opp internt, og det skal selvsagt ikke skje. Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, vi tar det med oss i jobben videre med å bli enda bedre.

Vi håper vi får ønske dere varmt velkommen tilbake senere.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (293)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 293 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Ingen veganske alternativer på menyen, og kjøkkenet strakk seg ikke særlig langt for en tilpasset meny. Måtte betale 345 kroner for «Stekt hvit fisk» uten fisk, som da besto av stekt nykål og litt sellerirot. Ikke et fullverdig måltid. Spurte om å få laget en enkel forrett, men det var ikke mulig. Anbefaler å ringe på forhånd for å unngå samme opplevelse.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Henrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Global822823, Daglig leder på Vertshuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021

Hei Henrik J,

Takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding på ditt på besøk hos oss, det setter vi pris på. Vi tar dette med oss videre, og håper vi kan ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning, og at dere får en bedre middagsopplevelse hos oss.

Ønsker deg en fin dag!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Et herlig kveld i hyggelige omgivelser.
Den beste matopplevelsen på flere år
Både mat, drikke og betjening var av 1. klasse

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Roy Cato E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vertshuset Røros, Daglig leder på Vertshuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021

Hei Roy Cato E,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres besøk hos oss.
Vi er så glad for å høre at dere hadde en god opplevelse med både mat, drikke og service. Vi ser fram til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake senere.

Fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021

Lite blid og hyggelig betjening. Tok altfor lang tid før vi fikk bestilt det vi ønsket. Ble møtt med "huff, akk og ve" da de tok imot våre ønsker.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, marita535
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vertshuset Røros, Daglig leder på Vertshuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021

Hei Marita535,

Så leit å høre at dere hadde en slik opplevelse hos oss, det er absolutt ikke slik vi ønsker å fremstå. Takk for tilbakemeldingen, og skulle du ha behov for å komme i kontakt med oss send oss gjerne en epost: post@vertshusetroros.no. Vi tar med oss din tilbakemelding i jobben på å bli enda bedre!

Velkommen tilbake ved en senere anledning, vi håper vi ser dere igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021

Sur og grinete betjening, tok lang tid å få bestille. Ble satt til side for å vente fordi andre skulle få betale. Betjeningen uffet og akket seg over bestillinger. Uprofesjonelt.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, nilsarnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vertshuset Røros, Daglig leder på Vertshuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021

Hei Nilsarnea,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Det er leit å høre at dere ikke følte dere ivaretatt under deres besøk, slik skal det ikke være. Vi tar med oss dette i vår videre jobb ned å bli et godt og hyggelig sted å besøke. Dere er hjertelig velkommen tilbake, og skulle du ha behov for å komme i direkte kontakt med oss, send gjerne en epost til post@vertshusetroros.no.

Ønsker deg en fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vertshuset Røros, så også på

 

Har du vært i Vertshuset Røros? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.