Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Historisk

Man får ikke gjort så mye annet enn å se på klokka, men i sammenheng med resten av stedet og... les mer

Anmeldt 25. februar 2021
Irenenm
,
Lørenskog, Norge
via mobile enheter
Et vakkert, historisk monument.

Dette er et vakkert historisk monument som blant annet kan betraktes oppe ifra slagghaugene. Den er... les mer

Anmeldt 11. juli 2021
oeyvind639
,
Bergen, Norge
Les alle 40 anmeldelsene
  
Anmeldelser (40)
Filtrer anmeldelser
40 resultater
Vurdering fra reisende
18
10
8
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
10
8
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 40 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Joda, klokken som varsler start og slutt på dagens gjøremål, med den mektige kirken i bakgrunnen. Fint motiv.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Det er jo ikke all verdens å gjøre med denne attraksjonen. Men er en av mange ting å få med seg på vei gjennom Røros

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019

Fin plass å ta bilder, hvor man da får med både klokka, og kirken i bakgrunnen. Ellers var den ikke noe å besøke.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Haugenv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018

Hytteklokka .Dette motiv er det klassiske motiv på Rørøs - den fremste historiske byen i Norge som har klart å bevare det opprinnelige, det autentiske Norge fra tidligere tider!!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, JohnR7179
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Gjennom over 300 år har klokken samlet gruvelfolket til arbeid i sorg og glede. Lett tilgjengelig sentralt i staden.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser