Rørosmuseet Olavsgruva
Omvisning i Olavsgruva

Veldig dyktig og engasjerende guide som avsluttet med en tysk gruvearbeider sang. Vi anbefaler... les mer

Anmeldt 30. august 2024
613wencheb
Norge
Oliver for President!

Utrolig spennende og lærerik tur ned i Olavsgruva. Guiden Oliver bydde på mye kunnskap, humor og... les mer

Anmeldt 12. november 2023
Tord V
Trondheim, Norge

Anmeldt 22. juli 2020

Guidet tur i Olavsgruva var en fin familieaktivitet, som falt i smak både hos store og små. Flink guide, passe lang tur, og spennende å gå ned i gruvene. Litt bratt og glatt noen steder, så dette er ikke en aktivitet som passer for mennesker med gangvansker.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, FlopsyP
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk dessverre ikke plass til omvisning nede i gruven. Det som er over bakken er et lite, veldig tradisjonelt og kjedelig museum. Desverre.

2  Takk, 338clausr
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vil anbefale guidet gruvetur. Kunnskapsrik guide som hadde full kontroll på historien. Barn og voksne syntes dette var en spennende og lærerik opplevelse.

1  Takk, andreashU2780VO
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Ikke bra sted å gå dårlig trip og ikke engang en virkelig gruve ikke gå til dette stedet anbefaler jeg det sugde og hatet det det er ikke barnevennlig engang

2  Takk, torn394
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Er på Røros eller i nærheten, er Olavsgruva vel verdt et besøk. Kort tur ut fra sentrum. Det golde landskapet ved Storwartz er helt fremmed i fjellet. Bygget som skjuler nedgangen er ganske unseelig, men har en fin utstilling av historien og bra butikk. Flinke guider tilpasser innholdet og presentasjonen til gruppas yngste. Det er en passe lang tur. Men kle deg for 4C. Hallene innover i gruva er majestetiske!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, HCMy