Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Rørosmuseet Olavsgruva
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spennende tur og god guide

Spennende tur og god guide. Turen var informativ og lærerik. Fikk et kort innblikk i gruvedriftens... les mer

Anmeldt 25. juli 2021
Kjetil_Almvik
,
Ski, Norge
Svært bra Anbefales på det varmeste

Vi besøkte Olavsgruva 22.7.2021. Det ble en innholdsrik og minneverdig vandring dypt ned i gruva... les mer

Anmeldt 23. juli 2021
18johnnys
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 137 anmeldelsene
  
Anmeldelser (137)
Filtrer anmeldelser
137 resultater
Vurdering fra reisende
75
44
13
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
75
44
13
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 137 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020

Guidet tur i Olavsgruva var en fin familieaktivitet, som falt i smak både hos store og små. Flink guide, passe lang tur, og spennende å gå ned i gruvene. Litt bratt og glatt noen steder, så dette er ikke en aktivitet som passer for mennesker med gangvansker.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, FlopsyP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk dessverre ikke plass til omvisning nede i gruven. Det som er over bakken er et lite, veldig tradisjonelt og kjedelig museum. Desverre.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vil anbefale guidet gruvetur. Kunnskapsrik guide som hadde full kontroll på historien. Barn og voksne syntes dette var en spennende og lærerik opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Ikke bra sted å gå dårlig trip og ikke engang en virkelig gruve ikke gå til dette stedet anbefaler jeg det sugde og hatet det det er ikke barnevennlig engang

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, torn394
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Er på Røros eller i nærheten, er Olavsgruva vel verdt et besøk. Kort tur ut fra sentrum. Det golde landskapet ved Storwartz er helt fremmed i fjellet. Bygget som skjuler nedgangen er ganske unseelig, men har en fin utstilling av historien og bra butikk. Flinke guider tilpasser innholdet og presentasjonen til gruppas yngste. Det er en passe lang tur. Men kle deg for 4C. Hallene innover i gruva er majestetiske!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser