Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Rørosmuseet Olavsgruva
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spennende tur og god guide

Spennende tur og god guide. Turen var informativ og lærerik. Fikk et kort innblikk i gruvedriftens... les mer

Anmeldt 25. juli 2021
Kjetil_Almvik
,
Ski, Norge
Svært bra Anbefales på det varmeste

Vi besøkte Olavsgruva 22.7.2021. Det ble en innholdsrik og minneverdig vandring dypt ned i gruva... les mer

Anmeldt 23. juli 2021
18johnnys
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 137 anmeldelsene
  
Anmeldelser (137)
Filtrer anmeldelser
137 resultater
Vurdering fra reisende
75
44
13
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
75
44
13
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 137 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Litt skummelt og spennende å gå ned under jorda. Flinke guider som forteller om gruvas historie. Anbefaler ekstra klær, og gjerne sko/støvler som man ikke er redd for at blir møkkete. Gummistøvler med god såle anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, loddengaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig runde med grei inofrmasjon. Kjekt å ha sett, men verden går ikke under hvis man også kjører rett forbi.

Husk gode sko, og varme klær. Kan være sølete i gruva.

Husk å si ifra ved ankomst hvis du har bestilt på nett, slik at du blir registrert og får billett. Dette er det dårig info om, og burde hatt et oppslag.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Freestyle95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Guidet tur i Olavsgruva var en fin familieaktivitet, som falt i smak både hos store og små. Flink guide, passe lang tur, og spennende å gå ned i gruvene. Litt bratt og glatt noen steder, så dette er ikke en aktivitet som passer for mennesker med gangvansker.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, FlopsyP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk dessverre ikke plass til omvisning nede i gruven. Det som er over bakken er et lite, veldig tradisjonelt og kjedelig museum. Desverre.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vil anbefale guidet gruvetur. Kunnskapsrik guide som hadde full kontroll på historien. Barn og voksne syntes dette var en spennende og lærerik opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser