Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Er det mulig?”
Anmeldelse av Peder Hiort Mathus

Peder Hiort Mathus
Vurdert som nr. 20 av 31 Restauranter i Røros
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. desember 2018

På Røros, i hjertet av matbyen så er det her lista ligger? Hvert her ganske mange ganger på de siste 11 ukene og kan virkelig ikke anbefale noe. Skuffende rett og slett.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Equtfuture
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
560morganp, Manager på Peder Hiort Mathus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2018
Google-oversetting

Det är svårt att svara på denna klagan som du inte nämner vad som var fel. Du säger du varit här ganska många gånger? Är det något som du inte varit nöjd med alla gånger eller bara i det sista? Mvh Morgan

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (298)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

119123 av 298 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Julemarkedet i Røros og her fikk vi spise uten bordbestilling( noe min. i kø må forventes). Smekk full restaurant, likevel ikke noe å utsette på mat eller service. Anbefaler viltgryte.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, GrandTour724272
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Morgan P, Manager på Peder Hiort Mathus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018
Google-oversetting

Tusen tack för det, det var en otrolig helg. Välkommen tillbaka

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Julen er avlyst, nissen har ikke lenger trekk-kraft på sleden, jeg åt Rudolf med salte poteter og stekte grønnsaker.
Det var nydelig.
Rudolf var en mør og smakfull fyr som jeg nøt til det fulle, etterfulgt av en veldig god dessert (panacotta)
De andre likte sine middager også, selvom de ikke spiste Rudolf.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 559thomasn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Tragisk mat uten smak. Fikk en snitsel med 10 erter og 3 poteter og smør som ikke smakte noe! En gang og aldri mer

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, AlexanderM3250
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Morgan P, Manager på Peder Hiort Mathus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Det var tråkigt att höra... Normalt får vi väldigt bra kommentarer på våra hemlagade schnitzlar. Är du i området så kom inom så skall vi kompensera dig så skall jag se vad som hänt.
Mvh John Morgan Pettersson
Restaurangchef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Hadde gleden av å nyte et aldeles utmerket måltid her i august sammen med venner fra Røros rehabeliterig. Indrefilet av rein var en positiv opplevelse vi gjerne gjentar
God mat. Koselig atmosfære. God service.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Scenic398123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Morgan P, Manager på Peder Hiort Mathus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018
Google-oversetting

Tusen tack för din kommentar och att du tog dig tid till oss. Det är väldigt motiverande för oss att höra att du är nöjd och hjärtligt välkommen tillbaka!
❤️
Mvh Morgan

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peder Hiort Mathus, så også på

 
 

Har du vært i Peder Hiort Mathus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.