“Veldig fornøyd med vårt besøk”
Anmeldelse av Peder Hiort Mathus

Peder Hiort Mathus
Vurdert som nr. 20 av 33 Restauranter i Røros
Anmeldt 20. juli 2020

Søndag kveld er det få åpne restauranter på Røros og derfor var det lange kø for å komme inn her. Vi ventet 1 time i kø for å komme inn- men det var det vært. Kelnerne og servitørene sprang bena av seg for å rekke alt. God service og god mat.

1  Takk, 44lillh
angrisah, Daglig leder på Peder Hiort Mathus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Tusen takk for positiv tilbakemelding 😊
Vi skal fortsette med det!!!

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble glemt av kjøkkenet og satt i 1,5 time og ventet på maten. Kelneren gjorde sitt beste og det endte med gratis middag. Men syns det var utrolig dårlig at de som kom etter oss fikk mat lenge før oss!

3  Takk, AnetteA60
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fristende meny og fine lokaler. Men forferdelig service. Det tok så lang tid å få maten levert at vi valgte å avbestille og betale for drikke.

4  Takk, Berape
Anmeldt 13. juli 2020

Veldig hyggelig og behjelpelig «svensk» kelner. God hjelp til vinvalg, smakfull mat og lun atmosfære. Travel kveld, men vi fikk god oppmærksomhet hele kvelden.

1  Takk, R-gisvol
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige kelnere, men elendig mat. Kokken hadde erstattet pepperrotkrem til gravet reinsdyr med aioli! Middagspølse med chilisaus var en dårlig kombinasjon. Ølen smakte godt.

3  Takk, aneheibergs

Reisende som så på Peder Hiort Mathus, så også på

Har du vært i Peder Hiort Mathus? Del dine erfaringer!