Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det var fullt over alt i Røros,”
Anmeldelse av Peder Hiort Mathus

Peder Hiort Mathus
Vurdert som nr. 14 av 30 Restauranter i Røros
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Det var fullt over alt i Røros, så vi valgte å vente i kø for å komme inn. Vi angrer ikke på det. Hyggelig «svensk" kelner tok raskt bestilling, og både drikke og mat kom også raskt på bordet. Barna spiste classic burger med pomfri. God burger, men litt mye røyksmak på BBQ-sausen. Biff av reinsdyr var nydelig. Betjeningen hadde mye å gjøre, men vi merket ikke noe til det på servicen. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, loddengaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (253)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 253 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fine lokaler, men de klarte å servere hermetisk sjampinjong til reinsbiff til over 300 kr. Ungene likte ikke burgeren pga veldig mye røyksmak i bbq sausen. Vi fikk servert vin i et skittent glass med lebestift.

Dato for besøk: juli 2020
6  Takk, 492stians
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Søndag kveld er det få åpne restauranter på Røros og derfor var det lange kø for å komme inn her. Vi ventet 1 time i kø for å komme inn- men det var det vært. Kelnerne og servitørene sprang bena av seg for å rekke alt. God service og god mat.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 44lillh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
angrisah, Daglig leder på Peder Hiort Mathus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Tusen takk for positiv tilbakemelding
Vi skal fortsette med det!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble glemt av kjøkkenet og satt i 1,5 time og ventet på maten. Kelneren gjorde sitt beste og det endte med gratis middag. Men syns det var utrolig dårlig at de som kom etter oss fikk mat lenge før oss!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, AnetteA60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fristende meny og fine lokaler. Men forferdelig service. Det tok så lang tid å få maten levert at vi valgte å avbestille og betale for drikke.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Berape
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peder Hiort Mathus, så også på

 
 

Har du vært i Peder Hiort Mathus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din