Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Peder Hiort”
Anmeldelse av Peder Hiort Mathus

Peder Hiort Mathus
Vurdert som nr. 15 av 29 Restauranter i Røros
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Etter å ha sett mange menyer med overprisede kjøttretter, så ville vi teste Peder Hiort. Kom kl 18:00, litt kø (ingen bordbestilling på denne restauranten), men vi fikk bord i kjelleren raskt. Der satt vi med høy musikk og "overvåket" doen, litt trist beliggenhet.
Vi ble glemt av servitøren, tok lang tid før vi fikk meny og før vi fikk bestilt. Men det tok kort tid fra bestillingen til maten kom på bordet.
Vi bestilte hjortegryte med potetmos (mos under gryta falt ikke helt i smak): mørt kjøtt, stor porsjon og smakelig. Entrecôte var grei, noe kjøtt med slintrer, ellers mørt. Litt lite tilbehør.
Fin innredning og miljø. Litt hektisk, og travle servitører.
Da vi gikk, var køen veldig lang.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Lillegro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (265)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 265 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi var sultne etter en lang dag, gikk i gatene og fant dette stedet. Her spiste vi en vidunderlig hjortegryte. Kjøttet var myk og smeltet på tunga. Morsomt interiør forsterket opplevelser.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Lena_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Her er det fin gammel atmosfære. Mye gamle gjenstander fra Bergstaden.
Skal du spise her på kvelden må du regne med å stå i kø ute for å få plass.
Litt lite struktur på betjening, sen rydding av bord så nye gjester raskt kan komme inn.
Når du endelig har fått bord tar det litt tid før noen kommer å tar bestillingen.
Maten er kjempe god å kommer.
Tror dere hadde vært tjent med bedre struktur på hvem som gjør hva så kundene blir raskere betjent.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 699franks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Det var fullt over alt i Røros, så vi valgte å vente i kø for å komme inn. Vi angrer ikke på det. Hyggelig «svensk" kelner tok raskt bestilling, og både drikke og mat kom også raskt på bordet. Barna spiste classic burger med pomfri. God burger, men litt mye røyksmak på BBQ-sausen. Biff av reinsdyr var nydelig. Betjeningen hadde mye å gjøre, men vi merket ikke noe til det på servicen. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, loddengaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fine lokaler, men de klarte å servere hermetisk sjampinjong til reinsbiff til over 300 kr. Ungene likte ikke burgeren pga veldig mye røyksmak i bbq sausen. Vi fikk servert vin i et skittent glass med lebestift.

Dato for besøk: juli 2020
7  Takk, 492stians
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peder Hiort Mathus, så også på

 
 

Har du vært i Peder Hiort Mathus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din