Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendige greier,”
Anmeldelse av Peder Hiort Mathus

Peder Hiort Mathus
Vurdert som nr. 15 av 29 Restauranter i Røros
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. oktober 2020

Verste service vi har opplevd noensinne. Vi fikk bord og bestilte mat og drikke kjapt. Kelneren fikk ikke med seg at vi ba om en mugge vann utenom øl og brus,
Ventet i 40 minutter på maten, det visste seg så at de hadde glemt middagsbestillingen vår.
Bare å forlate stedet og finne seg en annen restaurant.
Skal aldri mer sette våre bein på dette udugelige stedet.

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, svelie1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (267)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 267 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Peder Hiort Mathus som er en del av Bergstadens Hotell, er et sikkert tips når man søker god mat og godt drikke i hyggelige omgivelser.
Og jeg ble like fornøyd i dag som ved forrige besøk - både når det gjelder mat, drikke og betjening.
Storkoste meg med Hjortegryte med potetstappe, rosenkål og tyttebær i en nydelig og smakfull saus. Meget mørt kjøtt.
I glasset: Corte Giara Valpolicella Ripasso La Groletta. Delikat aroma og med en rubinrød farge. Passet godt til maten.
Spaserer videre inn til Hiort Pub for kaffe avec. Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Eneste restaurant som var åpen. Sto i kø i 30 min, men det er ikke restaurantens feil.
Bestilte svinenakke og reinsdyr. Svinenakke var utsolgt så ble reinsdyrburger istedet.
Burgeren var uvanlig god, ba om aioli til hjemmelaget fries. Veldig god!
Reinsdyret ble bestilt medium min. Kom godt stekt. God smak på kjøttet men ville vært himmelsk hvis det var stekt etter ønske. Soppen var helt grei. Gulrotpuré badet i saus og smakte nada nothing. Savnet noe grønt og tyttebær?
Hyggelig atmosfære, grei betjening.
Potensiale her er stort og jeg håper de kan få det til bedre.
Torsk på menyen i røros.. nei kjør ørret

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, CamillaH243
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Hyggelig kvinnelig betjening ( fra Kroatia ). Mange retter manglet ( alle forretter ) og ikke bra. Denne plassen har potensialet men ser ikke til og bruke den. Mat OK , lokale fint , betjening god , priser ok

Dato for besøk: september 2020
Takk, 258hansl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Koselige lokaler med hyggelig atmosfære. Dessverre var ikke maten av samme klasse. Lite trafikk da vi ankom og bestilling og drikkevarer ble raskt tatt hånd om. God rødvin. Vi bestilte tre Rensdyr biff og en pizza. Sistnevnte var god på smak, men virket noe rå i midten. Reinsdyr biff var dessverre en stor skuffelse. Medium stekt ble servert meget godt stekt, soppen var vannete og pureen smakløs. Håper neste besøk blir en opptur, lokalitetene fortjener virkelig det.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Hiped
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peder Hiort Mathus, så også på

 
 

Har du vært i Peder Hiort Mathus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din