Vi, familie på fem mellom 15 og 60år, kom dit litt etter kl 20 en tirsdag i begynneklsen av juli. Kort ventetid på at bordene ble ryddet og desinfisert. Vi bestilte reinsdyrbiff, Saltimbocca, to burgere og en pepperonipizza. Drikken kom på bordet, en øl fra Dahls som ikke var kald nok, som var langt under 0.6 streken og som bar preg av å ha stått tappet en stund før servering - blass og død helt uten skum. Et glass rødvin som bare må ha vært i underkant av 1/6 flaske, samt tre brus med is som var OK. Biffen ble bestilt lite stekt, men kom som knapt medium, stekegraden var allikevel ikke det verste. Rosenkålen var bortimot kald, de ovnsbakte potetene med parmasan var kalde i midten, noe som betyr at de var oppvarmet, og at de hadde den litt ufriske vasne konsistensen som skiller de fra mer fersklagde varianter. Sausen var en litt pregløs kraftbasert variant med OK soppbiter og en litt kornete jordskokkpure der de nok hadde spart på fløten. Saltimbocca'en var bra, men i stedet for en ekte kraft/vin-saus, var det en form for jevning involvert - noe som er litt billig til prisen. Burgerne var greie, men noe dyre da de ikke bød på noe ekstra utover OK pommes frites. Pizzaen var liten til prisen, bunnen var definitivt ikke ferskbakt og dermed kompakt og helt uten luft og spenst langs kantene og alle andre steder. I sum var dette besøket en form for litt avansert veikro vi kan krysse av som been there done that - og som vi ikke trenger å gjenta. Vi hoppet over desserten og satte kursen for hytta der kald Freia melkesjokolade fra kjøleskapet garantert ikke ville skuffe!