Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat.”
Anmeldelse av Peder Hiort Mathus

Peder Hiort Mathus
Vurdert som nr. 20 av 30 Restauranter i Røros
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2021

Mørt og fint kjøtt. Men i såpass høy prisklasse at det er egentlig en selvfølge. Bestilte ved bruk av app og veldig raskt.

Dato for besøk: august 2021
Takk, torb52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (290)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 290 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Vi fikk servert både mat og drikke på kort tid. Så langt OK. Men når maten kom på bordet kom den største skuffelsen. Pizzaen hadde dårlig bunn, virket som papp. Bordet var seigt av gammelt såpe og totalinntrykket av stedet holder ikke mål

Dato for besøk: august 2021
Takk, SteinO72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Indrefilleen var tørr, lite grønnsaker og chipsen var stekt for mye. Kommer ikke til å dra dit neste gang jeg skal Røros.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 996beatei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

God service i forkant, vi var et reisefølge på 10pers. Så de ordnet bord til oss.
Koselige lokale, med muligheten både for bord bestilling eller via tlf i disse tider.
Rask service når vi kom inn, fikk bestilt drikke, men tok litt tid fra vi kom til vi fikk bestilt mat. Men servitørene var meget hyggelig og service innstilte.
Vi bestilte biff tartar, reinsdyr biff, ytrefilet, pizza 2 typer og multe panacotta med brunost.
Drikke perlene rabarbra drikk, Røros øl, sprite, juice og kaffe.
Hadde forventet medium når man bestiller det, tilbehør ytrefilet, kunne vært mye bedre, pizza barna elsket den, ikke vi voksne.
Men totalt sett, god mat.
Dette er en plass du kan forvente god mat og god service.

Dato for besøk: august 2021
Takk, trondag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Basic servering burde være i mål i 2021. Dette er for dårlig. Mat var til en 4-er men når du ikke får vin før du har spist opp, og vennen din får maten når alle er ferdige blir dette rett og slett for dumt.
Det virker som de ansatte bare gir f....

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Andrè J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peder Hiort Mathus, så også på

 
 

Har du vært i Peder Hiort Mathus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.