“Stakkars Stensåsen”

Peder Hiort Mathus
Vurdert som nr. 20 av 34 Restauranter i Røros
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Lunsj.

Jeg valgte fjellørret fra Stensåsen. Stakkars dem somblir assosiert med det jeg fikk servert. Tørr fisk vond smak, harsk,umulig å rense.Bløte smakløse poteter .Rømmedressing ok. Her
lukter det nedfrysing på maxdato.Har nok ligget en stund. Navnet Stensåsen er assosiert med kvalitet.Enn så lenge.

Takk, rsN5609KJ

Anmeldt 13. juli 2022

Familiemiddag med pizza og et par forretter på deling. Hyggelig betjening, men maten var under hva man kan forvente seg ut i fra hvordan stedet fremstilles på nettsiden, og flere av de svært positive gjesteanmeldelsene. Forrett: Kalv carpaccio. Frisk ruccula, men kjøttet var slintrete tykt og delvis frossent. Langt unna hva som kan kalles carpaccio. Forrett: Klassisk bruschetta. Merkelig brødvalg med tomat som virkes som var tatt rett ut av en hermetikkboks med hakkede tomater. Triste saker. Pizza 1: 4 lokale oster. Ostesmakene var ok, men bunnen var tørr og "melete" som gjør at skorpe smaker litt papp. Jegerpizza med reinskav. Her trakk kjøttet ned med store klumper som smakte "kjeller". Det er leit å gi en så negativ kritikk, men håper det bidrar til en skjerping på kjøkkenet, for dette var rett og slett ikke bra. Vi spiste ute, men tittet inn og det ser hyggelig ut der.

Takk, JanV534
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Unnskyld til servitøren med blondt hår og midtskille for at vi lo av deg. Vi var veldig veldig slemme. Vi beklager så mye:( Maten var veldig god, spesielt desserten.

Takk, unaolsens
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Maten stod absolutt ikke til prisen. Den var tørr, kald og tydelig ferdigmat fra butikken. I tillegg kom måltidene til forskjellig tid, ca et kvarter mellom første og siste rett.

Betjeningen var hyggelig og forståelsesfulle. Vi endte med å ikke spise opp, og dro et annet sted.

Særlig skuffende at denne restauranten blir reklamert som
et av Røros sine bedre restauranter på nettsider.

Takk, 624iselins
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Opplevelsen startet bra med at Mini fikk aktivitetspakke med skrivesaker og diverse papirer.

Både Fjord og Fjell slo følge med Mini om å gå for pasta. Mini sin fra barnemenyen (99,-) mens vi voksne valgte bolognese fra hovedmenyen(189,-). Overraskelsen var derfor stor når vi alle 3 fikk en nesten identisk porsjon pasta. Akkurat nok for Mini, men langt fra nok for oss voksne. Ikke brød eller noe ved siden.
Spagettien var overkokt og sausen som fulgte med smakte ferdigstilt fra glass. Kjøttdeigen i sausen var grei, men kjøttbitene som skulle være biff hadde frysetørket konsistens.

Ingen alkoholfri øl utover Munkholm til tross for å friste med det i menyen. Lite men greit vinutvalg på glass og flaske.

Rustikk lokale, ikke ulikt Peppes og Egon. Hyggelig betjening.

Takk, Fjell-og-fjordar

Reisende som så på Peder Hiort Mathus, så også på

Har du vært i Peder Hiort Mathus? Del dine erfaringer!