“Sola”
Anmeldelse av Peder Hiort Mathus

Peder Hiort Mathus
Vurdert som nr. 19 av 33 Restauranter i Røros
Anmeldt 9. juli 2023

Vi bestilte Pederhjort burger den var var tam og smakløs , ølen var tam lite futt.
Så i fra når vi betalte men ingen reaksjon.
Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Roving39824078456

Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Fikk servert seig snitzel og halv seig biff. Iskald gulrotstuing. Alt i alt ikke bra. MEN…. Den første servitøren bare lo. Men neste servitør reagerte. Han syntes det var veldig leit. Vi fikk derfor: gratis dessert. Hver vår øl og vin. Og da var alt mye bedre. Vi sitter igjen med at det er bra at det reageres. Og vi kommer kanskje igjen. Ps vi har vært på Rørosbesøk i ca 20 år og innom her hver gang. Aldri opplevd så dårlig mat. Men alt ble rettet opp med god service fra kelner nr 2 👍

Dato for besøk: juni 2023
Takk, ninagE148TR
Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Vi ble mottatt av en hyggelig servitør og fikk et koselig bord. Drikke kom raskt på bordet, og vinprisene er helt ok. Vi bestilte lasagne som var lite god. Pizzaene var betraktelig bedre-særlig Bergstaden special. Dessert og kaffe ble inntatt et annet sted.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Struksnaes
Anmeldt 24. juni 2023

Tidenes verste opplevelse!!! Bestilt bord to uker i forveien og har ankommet restauranten når vi får beskjed om at de har stengt halve menyen på grunn av bestillinger på takeaway. Så sånn behandles gjester på Peder Hiort.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Kristin L
Anmeldt 27. februar 2023

Har vært mange ganger for å spise på Peder Hjort Mathus,og vært godt fornøyd.
Vi tok turen dit på fredagen i Rørosmartnan sammen med et vennepar for og spise middag.Vi valgte saltkjøtt som virket fristende,men det ble desverre en dårlig opplevelse.Har aldri smakt noe så elendig saltkjøttmåltid.Det var nesten ikke stappe på fatet,de små kjøttskivene som var der var seige og usmakelig.Snakket med servitøren om dette,Han skulle si fra til kokken,men kunne heller tilbudt oss en ny rett.
Det ble ikke noen god opplevelse for våre venner som var der for første gang.

Dato for besøk: november 2022
Takk, 73_yvindb

Reisende som så på Peder Hiort Mathus, så også på

Har du vært i Peder Hiort Mathus? Del dine erfaringer!