“Elendig service”
Anmeldelse av Peder Hiort Mathus

Peder Hiort Mathus
Vurdert som nr. 19 av 33 Restauranter i Røros
Anmeldt 1. august 2024 via mobile enheter

En nedtur å komme tilbake hit. Maten var ok, men resten var dårlig. Halve menyen er pizza, men det kunne de ikke tilby pga mangel på råvarer. Pitabrød likeså.
De ansatte virket ukoordinert, alt var lettere kaotisk. En ølbestilling etter maten tok det evighet å servere, selv om den (i mangel av en tilstedeværende kelner) ble bestilt og betalt via qr-kode. Jeg måtte bort til disken to ganger for å purre før vi fikk ølet servert.

Dato for besøk: august 2024
Takk, Tor B

Anmeldt 16. juli 2024

Vi ventet i 40 minutter på en pizza som ikke kom. På spørsmål om når den var ferdig, fikk vi til svar at et annet bord hadde fått vår pizza, fordi vi hadde flyttet oss. Vi hadde ikke flyttet oss, men servitøren påsto høylytt dette foran de andre gjestene. Vi ble videre tilbudt maten det andre bordet skulle fått. Da vi ikke ønsket dette, men den maten vi hadde bestilt, ble vi utrolig nok tilbudt resten av pizzaen som nabobordet hadde fått. Vi mente det var urimelig å bli tilbudt matrester fra andre gjester, hvorpå nye beskyldninger om at det hele var vår feil, ble framlagt av servitøren. Vi ble til slutt tilbudt ny pizza, men denne ville ikke bli prioritert, og ventetiden kunne bli svært lang. Vi ba om pengene tilbake, hvilket ble avvist. Flere beskyldninger og en telefonsamtale med restaurantkjeden senere, fikk vi pengene tilbake, og kunne forlate stedet.

Takk, livunniogk_reo
Anmeldt 14. juli 2024 via mobile enheter

Ringte å spurte hvor lenge kjøkkenet var oppe. Fikk ingen beskjed om at det det var fullstendig kaos på kjøkkenet og vente tid på opptil 50 min på pizza. Det var ikke mye folk der, ikke første gang det er kaos der.

Skjerp dere, bedre organiseringen med kelnere, del dem opp i soner så dem har ansvar for visse bord. Hjelper ikke å ha 5-6 kelnere som løper rundt som noen hodeløse høner.

Takk, halkri
Anmeldt 10. juli 2024 via mobile enheter

Hadde bestilt pizza, men pizzaovnen streiket når min kone hadde fått sin mat så jeg måtte vente i nye 20 min på mat. Fikk ingen oppfølging av kelneren og måtte bestille noe annet.

Takk, Roam31387631556
Anmeldt 17. mai 2024

Bestilte finnbiff, meget godt og en raus porsjon. Bestilte uten potetstappe men m poteter. Kom m potetstappe, men den var god.
Beste finnbiffen j har spist på ei stund. Bær preg av prima råvarer.
Kona kjøpte husets biff, hun var også veldig fornøyd.
Opplevelsen var god, med en kelner interessert i gjestens opplevelser.
Anbefales👍👍

Dato for besøk: mai 2024
    • Atmosfære
Takk, Trip801665

Reisende som så på Peder Hiort Mathus, så også på

Har du vært i Peder Hiort Mathus? Del dine erfaringer!