“Fur brygghus, en perle på øen”
Anmeldelse av Fur Bryghus

Fur Bryghus
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Fur
Kjøkken: Bryggeripub
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 10. mai 2024 via mobile enheter

Var en rundtur rund Fur på sykkel idag. Når det var lunsj tid kom vi forbi fur brygghus, flott uteservering i sola. Jeg hadde Limfjorden blåskjel dampet i hveteøl, servert med fristes og aoili. Helt nydelig og passelig pasjon for en
storspiser. Rosinen i pølsa var drikken til , en
FUR FROKOST,IPA LETTØL. Det beste ølet jeg har fått servert på leeenge, helt nydelig.
God service, hyggelig betjening.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Ingmund R

Anmeldt 31. mars 2022 via mobile enheter

Trivelig bryggerirestaurant i skogen. Hyggelig betjening ,. Stjerneskuddet av «luksus kategorien» smakte ok. Dagens høydepunkt en planke med 4 ulike øl fra Fur bryggeri

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, larsj898
Anmeldt 28. september 2021 via mobile enheter

Det beste stjerneskudd jeg har smakt i Danmark.Kona mi hadde fish and chips. Også nydelig mat. Bryggeri på stedet. Øl , akevitt og snapp fåes kjøpt med hjem. Anbefales å prøve diverse øl ved å kjøpe en planke med flere øl sorter.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Håkon B
Anmeldt 16. september 2018

På vår rundtur på øya Fur var lunsjen på Fur Bryghus en opplevelse, nydelig mat, godt øl og snaps. Et hyggelig sted å spise.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 297grethee
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her og for en opplevelse!

Vi gikk for stjerneskud og skalldyrsalat og med servitørens anbefaling valgte vi hveteøl og summer ale fra bryggeriet som drikke.

Maten var veldig god. Friske råvarer i god retter (og store) overgikk våre forventninger med mange hakk.

Også et pluss for hyggelig og profesjonell betjening.

Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, HAB999

Reisende som så på Fur Bryghus, så også på

Har du vært i Fur Bryghus? Del dine erfaringer!