Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sted i Dronningmølle. Hyggelig hage og god mat. Rød vin og sol, gjør oppholdet perfekt.”
Anmeldelse av Small Spanish temptations - STENGT

Small Spanish temptations
Prisklasse: USD 10 - USD 61
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted i Dronningmølle. Hyggelig hage og god mat. Rød vin og sol, gjør oppholdet perfekt. Tiptop

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ferdi187311
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mortenspanskefristel, Ejer på Small Spanish temptations, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020
Google-oversetting

Kære gæst. Tak for den fine anmeldelse. Vi glade i kunne lide vores tapas, vin og hyggelige sted. Vi glæder os til at se jer snart igen. Og stort tak for de 5 ugle øjne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 37 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

På restauranten opplevde vi særdeles hyggelig og imøtekommende personale. Servicen var upåklagelig! Vi bestilte en klassisk tapas-tallerken som var veldig god! Jeg bestilte også en sangria basert på rosévin, og det er den beste jeg har smakt! Kommer definitivt tilbake til denne koselige restauranten en annen gang!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Hel1ne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MortenE421, Ejer på Small Spanish temptations, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2019
Google-oversetting

Tak for den fine mad og restaurant anmeldelse. 5 fine tripadvisor ugle øjne er altid skønt⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
På gensyn til en ny sæson april 2020.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

God mat og god service i en deilig atmosfære på gresset i en bakgård.Personalet var utrolig hyggelig og imøtekommende.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Christer S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2018
Google-oversetting

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Small Spanish temptations, så også på

Hornbaek, Helsingoer Municipality
Helsingør, Helsingoer Municipality
 
Gilleleje, Gribskov Municipality
Gilleleje, Gribskov Municipality
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din