Fantastisk sted i Dronningmølle. Hyggelig hage og god mat. Rød vin og sol, gjør oppholdet perfekt. Tiptop
Kære gæst. Tak for den fine anmeldelse. Vi glade i kunne lide vores tapas, vin og hyggelige sted. Vi glæder os til at se jer snart igen. Og stort tak for de 5 ugle øjne
1–5 av 39 anmeldelser
På restauranten opplevde vi særdeles hyggelig og imøtekommende personale. Servicen var upåklagelig! Vi bestilte en klassisk tapas-tallerken som var veldig god! Jeg bestilte også en sangria basert på rosévin, og det er den beste jeg har smakt! Kommer definitivt tilbake til denne koselige restauranten en annen gang!
Tak for den fine mad og restaurant anmeldelse. 5 fine tripadvisor ugle øjne er altid skønt⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
På gensyn til en ny sæson april 2020.
God mat og god service i en deilig atmosfære på gresset i en bakgård.Personalet var utrolig hyggelig og imøtekommende.