Så utrolig gøy og dyktige folk! Daniel var instruktøren vår og var helt fantastisk med masse gode... les mer
Vi var to nybegynnere som ønsket og surfe og ble møtt av ett fantastisk personalet som både hadde... les mer
Veldig bra opplegg, bra utstyr og imøtekommende personell - hyggelig og flink instruktør. Supert sted:)
Helt rå opplevelse. Kommer aldri til å glemme. Eneste som kunne vært bedre er bytte og garderobe fasiliteter.
Fantastiske flinke instruktør Felicia som klarte å få Kidsa på brettet. Været var på topp, bølgene passe for ungene, alt i alt en helt super opplevelse Tusen Takk !!
Veldig hyggelig mottakelse fra alle på Surfsenteret! Og artig og godt gjennomført kurs. Kursleder var dyktig og ikke minst veldig inkluderende med ungdommene som var på kurset.
Vi hadde lyst til å prøve litt surfing og alt personalet på Lofoten Surfsenter var veldig profesjonell, vennlig og ekstremt hjelpsom. De har veldig god utstyr, er opptatt av deltakernes sikkerhet, og gjør alt de kan for å gi deltakerne den beste surfeopplevelse. Hvis du har lyst til å lære å surfe på Lofoten innen en profesjonell og autentisk surfemiljø, så anbefaler jeg på det sterkeste å prøve Lofoten Surfsenter. Vi gleder oss til å komme tilbake!
Surf kurs med alt utstyr ikl. i prisen, tok ca 3,5 timer med teori og praksis. Dette er akkurat nok til å bli ganske sliten på førstegangs surf. Tips: ta med en cola og en sjokolade til pausen på 5 min.
Med tanke på hva jeg lærte om sikkerhet og surfing, ville jeg aldri vært foruten kurset. Lykke til i perfekte surf forhold på Unstad.