Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
53.8 km fra Kvikne Fjellhotell & Kafé
53.4 km fra Kvikne Fjellhotell & Kafé
53.9 km fra Kvikne Fjellhotell & Kafé
Gratis Wi-Fi
Fasade og bobilplasser, utsikt nor-østover
0.0 km fra Kvikne Fjellhotell & Kafé
Se flere hoteller i Yset
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Super mat og veldig hyggelig betjening. Perfekt sted å stoppe på roadtrip. Fine turområder (langrenn på vinteren) og innendørs svømmebasseng. Balkong med gode solforhold. Kan absolutt anbefales. Stopper gjerne innom der igjen om vi skulle være i området.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, foodloverrrrr100
Anmeldt 2. september 2022

Jeg og noen venner var på hytte uten dekning og kom hit for å jobbe en fredag morgen. De hadde tenkt til å stenge, men holdt åpent. Vi fikk frokost, kaffe, vann, boller og var møtt av verdens hyggeligste servicemenneske. Hun tok ordentlig godt vare på oss det på uanstrengt og koselig vis.

Dette kommer vi sent til å glemme.

Dato for oppholdet: september 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Renslighet
Takk, 964kjetill
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Meget flott hotell, vi hadde en overnatting i leilighet. Sengeplass til 4 stk i seng og mulighet til å slå ut sovesofa i tillegg. Stor veranda. Badebassenget var helt topp og ungene elsket det. Nydelig middag og lekker frokostbuffet. Vi kommer garantert tilbake.

Takk, Silje Ø
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Det å komme hit var en overraskende positiv opplevelse! Kjøkkenet hadde akkurat stengt, men en hyggelig kokk sa han gjerne stekte en pizza til oss hvis vi ville! Og resepsjonisten var vennligheten selv. Rene rom, god plass, fin frokost - takk for oss, vi kommer igjen.

Takk, Kari R
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Beste mat du kan få mellom Hamar og Trondheim. Tilpasser fint til barna og har gode smaker. Ingen fastfood, men gode råvarer og gjerne lokale matvarer. Hamburgerne er helt fantastiske. Fish/chip delikat og saftig. Kan virkelig anbefale restauranten

Takk, larsmagnem2016