Madelen
Sørlandet, Norge
Anmeldelse av Hotell Funäsdalen
1,0 av 5 boblerAnmeldt 22. feb. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Romtips: Velg et annet hotell… Funesdalen er flott på vinterstid, men ikke bo her
sommar på skoogs
    Living room
      21.3 km fra Hotell Funäsdalen
      Se flere hoteller i Funasdalen
      Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

Besøkte hotellet ifm skisamling. Hadde booket familierom (2 køyer + dobbelseng). Rommet var mindre enn hva bildene på nettsiden viste. Standard var bra. Enkel innsjekk og helt ok frokost. Restauranten og baren var fin selv om det var litt kaldt i lokalene på fredag og lørdag. 28 minus utendørs. Veldig trivelig lobby, med fyr i peisen og lun stemning. Badstu, dusj var rent og pent. Hotellet anbefales til familier, grupper og par. Stille og fredelig. Kort vei til gondol både for alpin og til langrenn. Heldigvis ikke en partyplass.

Dato for oppholdet: januar 2024
      Takk, 706kyrrea
      Anmeldt 20. juli 2023

Trengte et overnattingssted som avslutning på ferietur i Sverige, og det ble Hotel Funesdalen. Angrer overhodet ikke på det valget.
      Trivelig hotell med hyggelig personale. Stort og romslig rom. God seng. Rent og pent overalt. Spiste en meget god middag på restauranten (indrefilet av rein), og ble servert av dyktige og trivelige folk. Frokosten var helt etter min smak. Brødmat og godt pålegg. Bønner i tomatsaus og eggerøre. Svart kaffe og juice.
      Godt fornøyd med hele oppholdet!!

Romtips: spis gjerne på hotellets restaurant
      Dato for oppholdet: juli 2023
      Takk, Robah63
      Anmeldt 20. mai 2022

Litt eldre hotell med sjarm, sentralt i Furnäsdalen. Fine rom, men relativ høy prisklasse. Vi bestilte rom som ut fra beskrivelsen skulle tilsi soverom og stue, men stua var en del av soverommet. Middagen som ble servert hadde relativt høy pris, men menyen så innbydende ut.
      Frokosten var bra, men litt begrenset utvalg av noen produkter. Dette gjorde at det ble litt ventetid. Begrenset utvalg av brød, kun hvitt hvetebrød og mørkt rugbrød.

Romtips: Rom som vender vekk fra veien har best utsikt.
      Dato for oppholdet: april 2022
      Takk, Reiseglad_60-modell
      Hotell Funäsdalen, Ägare på Hotell Funäsdalen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Hej och tack för din recension.
      Va kul att höra att du är nöjd med din vistelse hos oss och att du gillade middagen och frukosten.
      Hoppas vi ses igen i framtiden.
      Ha en fin sommar.
      Hälsningar Anna, Hotell Funäsdalen

Anmeldt 15. august 2017

God standard på rom. Finnes rom både med eget og delte sanitærfasiliteter. Basseng i kjelleren. Restauranten serverer bra frokost, prøvde ikke middag her da restauranten var full. Finnes alternativer ellers på stedet. Renslige rom, mangler kjøleskap/minibar.

Romtips: Be om rom med eget bad, og utsikt mot sjø
      Dato for oppholdet: august 2017
      • Reisetype: Reiste alene
      Takk, eivindjac
      Anmeldt 4. august 2016

Et tilfeldig stopp på veien. Hyggelig mottatt og orientert om aktuelle fasiliteter. Rommelig svømmehall og badstu. Godt oppgradert rom med grei dusj. Gode senger og sengetøy. Stille og vakker utsikt over vannet og dalen.
      Velfungerende restaurant med variert frokost. Middagsmenyen var begrenset, men med samling om lokale retter. Reinsdyr legg ble vårt valg. Fint tilberedt og velsmakende. Vi har ofte kjørt forbi. Et stopp var vel verdt.

Romtips: Be om utsikt mot vannet
      Dato for oppholdet: august 2016
      Takk, DagB45