Å bo på La Marquise er definisjonen på Ferie! Et Veldig flott hotell-anlegg! Jordnære trivelige ansatte som har gjestene i fokus og yter fantastisk service. Små el-biler frakter deg til og fra rommet eller til stranden. Kjekt når du ikke orker å gå, eller hvis du ikke kan gå så langt. Hotellet har spa-avdeling, egen butikk og leiebil service. Gratis parkering. Gratis Wifi som fungerer fint, også på stranden. God mat på alle restauranter. Eget kaffehus som serverer småretter. Underholdning på hotellet stort sett alle kvelder. Hotellet har en egen voksenavdeling som er helt adskilt fra resten av hotellet, med to store basseng og egen bassengbar. Hotellet er forøvrig delt opp i flere ulike avdelinger/boligkomplekser. Eget stort bassengområde for de minste barna. Enormt bassengområde der de fleste barnefamilier bor. La Marquise har ulike nivåer av service/tilganger du kan bestille. Alt du spiser og foretar deg kan settes på rommet. Du kan også velge hel- og halvpensjon eller all inclusive. Rommene er fantastiske. Store og luftige med god seng. Aircondition fungerer utmerket. Badet er også romslig. Vårt rom hadde både badekar og dusj. Det eneste vi har å utsette på er følgende; dusjen, som var veldig sparsommelig og bar preg av å være kalket tett. Dette burde vi sagt i fra om, men det ble aldri til at vi gjorde det. Vi savnet også engelsktalende tv-kanaler som ikke bare viser nyheter. Tyske tv-kanaler er det flust av. Dette har blitt vårt nye favoritthotell og vi skal definitiv tilbake hit! På La Marquise får du den ferien du fortjener og kommer hjem med med oppladede batterier. Takk for oss!