Intim og koselig plass, med veldig flink betjening.
Veldig god mat, morsom innredning.
Uteplassen er fin.
Intim og koselig plass, med veldig flink betjening.
Veldig god mat, morsom innredning.
Uteplassen er fin.
11–15 av 23 anmeldelser
Maten er god. Men de ansatte virker urutinerte . Har ikke kontroll på maten og hvordan kaffen skal lages.
Også veldig støyete når barna til de ansatte kommer fra skolen og bruker cafeen som «hang out»
Absolutt god mat, og veldig glad for at vi har et slikt sted her oppe. Vært innom to ganger før og snudd i døren pga av inntrykket jeg har fått når jeg kom inn. Tenkte å gi det en ny sjanse.
Hele besøket var en god opplevelse helt til alle barna til de to ansatte kom inn etter skolen. 1 sto å sleiket på ruten (mor såg det og gjorde ikke noe med det), 3 av de var bak kassen/på kjøkkenet (ren sone) og fant seg mat og diskuterte private ting. 2 av de kom valsende inn og brukte god utestemme inne på det lille lokalet. Sjefen satt ved et bord å spiste ilag med ungene sine, og den andre ansatte gikk ut for å lufte hunden sin og røyke, i forkle og klær hun lager mat/ ekspediterer kunder i... Dumt egentlig, for dette er en plass med mye potensiale. Hadde bare de ansatte vært litt mer serviceminded og tenkt litt lenger... men som sagt, god mat da!
Sjarmerende sted, hvor to hyggelige damer serverte en sjeldent god lunsj og utsøkt kaffe. En god opplevelse
Kaffebesøk med familien. Kidza var stor fornøyd med is og kakao. Vi voksne var kjempe fornøyd med kaffe, blåbærpai og is.