Superkoselig kafé med rause iskremporsjoner og god service. Fin og trivelig uteplass med mange sitteplasser.
Kystpikenes café er en koselig liten perle! Jevnlig besøkt og perfekt for en kopp kaffe med venner og kjære 🌞
Lokalet gir bra første inntrykk , koselig lite hus med originalt interiør. Men der stopper det meste... Vi kommer inn, stille og rolig, ingen i kassa. Ingen møter oss, og vi må finne menyen selv. Etterhvert finner vi ut at de som jobber der, sitter selv og spiser mat- og kommer først når vi venter ved disken. Vi bestiller mat, og maten kommer etter ei stund. Helt grei mat, ikke preget av noe som er veldig hjemmelaget. Tror nok at dette er mer plassen for å ta en kopp kaffe.
Lokalet er hyggelig, men ingen kundeservice og gjennomsnittlig mat- gjør at dette dessverre var første og siste gang.
Denne plassen har så mye mer potensial, så håper at de greier å utnytte dette.
God mat og herlig stemning. Vennlig og serviceinnstilt personale. Smilende og tilstedeværende. God mat.
Vi kom for å ta en liten kaffepause,men da vi kom inn for å kjøpe kaffe,så fikk vi se blåbærpaien!!Vi tok da selvfølgelig kaffe og blåbærpai m is🤩Å ja kan ikke annet enn å anbefale det☕️🧁
Vi la også merke til at her var det også veldig koselig med...frokost,lunch,et kake stykke eller en kopp kaffe så ble dagen uansett hyggelig🌟