Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 203
Hotels.comUSD 203
PricelineUSD 203
eDreamsUSD 203
CheapTicketsUSD 203
Orbitz.comUSD 203
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (64)
Filtrer anmeldelser
64 resultater
Vurdering fra reisende
39
21
3
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
21
3
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 64 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk flott sted, med veldig hyggelig personale Rent og pent med veldig god frokost! Beliggenheten var strålende og området rundt var fint. Kort vei ned til kaia og sentrum og perfekt sted å ta seg en gåtur fra

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, solveigmarielunden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Meget imponerende plass på alle måter. Hovde gård ligger idyllisk til på brekstad- de har klart lage en atmosfære på gården som setter standarden. Rommene på «Låven» var flotte- små, men store nokk. Vi fikk eget bad, noe man ikke får i hovedhuset. Da vi var fra fredag til søndag i bryllup på gården fikk vi sett den høye standarden med kompetent personell, service og nydelig mat. Meget hjelpsomme og serviceinnstilte ansatte. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tinahN3514PC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2019 via mobile enheter

Fantastiske bygninger, nydelig mat og sjarmerende betjening! Mine varmeste anbefalinger❤️
Bygningsteknisk et fantastisk håndverk, valg av materialer og tekstiler er vakkert og rustikt. Frokostbordet med lokal sild, brød og egg er et pluss.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tarane2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018

Var her på todagers seminar, og du verden for et sted. Dette var i sin tid husmorskole, men det er sjelden å oppleve et sted som er så gjennomført når det gjelder restaurering og materialvalg. Smakfulle farger, og gjennomgående sjarmerende stil, både hovedhuset, fjøset og glasshuset i hagen. Ikke minst fikk man en følelse av at det ikke fantes et støvkorn og ingenting som bar preg av slitasje og bruk. Utendørs likedan - selv om høsten var kommet. Godt lydisolert, så vi ble ikke forstyrret av flystøy fra kampflybasen.
Festmiddagen til kvelds var ikke nødvendigvis gourmet-/Michelinstandard, men likevel langt over det som er vanlig å få på slike steder.
Eneste aberet var at man hadde vært tro mot den opprinnelige arkitekturen og ikke innredet bad på rommene i hovedhuset, slik at man måtte dele bad med naborommet. Men dette er jo egentlig ikke noe problem - det er nok bare jåleri fra min side!
Hit kommer jeg gjerne igjen!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, SA_Travel_MN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018

Ifb. med jobbreise ble jeg booket inn på Hovde Gård via arbeidsgiver, og ble veldig positivt overrasket over både servicenivået og standarden på rommene. Eierne har virkelig gjort seg flid med alle detaljer. Lyssetting, innredning, fargevalg, renslighet, materialvalg, sengekvalitet og alt annet er av fantastisk kvalitet. Jeg er ganske bereist og har noen tusen overnattinger i inn -og utland på cv'en, men Hovde Gård slår det meste. Anbefales! Pga tidsnød fikk jeg dessverre ikke prøvd Restauranten. Jeg håper arbeidsgiver også neste gang booker meg inn på Hovde Gård.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, FrodeF28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser