Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Oddrunn
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Hovde Gård
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 804
  • Priceline
0.4 km fra Hovde Gård
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 864
  • Expedia.com
    kr 1 890
0.0 km fra Hovde Gård
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • ZenHotels.com
    kr 2 217
11.5 km fra Hovde Gård
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 540
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    40.2 km fra Hovde Gård
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 765
    • Expedia.com
      kr 2 290
    • Agoda.com
      kr 1 570
    • Hotels.com
      kr 2 290
    41.4 km fra Hovde Gård
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 387
    • Booking.com
    41.9 km fra Hovde Gård
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    45.9 km fra Hovde Gård
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    45.8 km fra Hovde Gård
    Gratis Wi-Fi
    Treningssenter
    67.1 km fra Hovde Gård
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Brekstad
    Anmeldelser (68)
    Filtrer anmeldelser
    68 resultater
    Vurdering fra reisende
    42
    22
    3
    0
    1
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    42
    22
    3
    0
    1
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    1015 av 68 anmeldelser
    Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

    Fantastisk flott sted, med veldig hyggelig personale😃 Rent og pent med veldig god frokost! Beliggenheten var strålende og området rundt var fint. Kort vei ned til kaia og sentrum og perfekt sted å ta seg en gåtur fra🤩

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, solveigmarielunden
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

    Meget imponerende plass på alle måter. Hovde gård ligger idyllisk til på brekstad- de har klart lage en atmosfære på gården som setter standarden. Rommene på «Låven» var flotte- små, men store nokk. Vi fikk eget bad, noe man ikke får i hovedhuset. Da vi var fra fredag til søndag i bryllup på gården fikk vi sett den høye standarden med kompetent personell, service og nydelig mat. Meget hjelpsomme og serviceinnstilte ansatte. Anbefales!

    Dato for oppholdet: juni 2019
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, tinahN3514PC
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 9. februar 2019 via mobile enheter

    Fantastiske bygninger, nydelig mat og sjarmerende betjening! Mine varmeste anbefalinger❤️
    Bygningsteknisk et fantastisk håndverk, valg av materialer og tekstiler er vakkert og rustikt. Frokostbordet med lokal sild, brød og egg er et pluss.

    Dato for oppholdet: februar 2019
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, tarane2013
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 1. desember 2018

    Var her på todagers seminar, og du verden for et sted. Dette var i sin tid husmorskole, men det er sjelden å oppleve et sted som er så gjennomført når det gjelder restaurering og materialvalg. Smakfulle farger, og gjennomgående sjarmerende stil, både hovedhuset, fjøset og glasshuset i hagen. Ikke minst fikk man en følelse av at det ikke fantes et støvkorn og ingenting som bar preg av slitasje og bruk. Utendørs likedan - selv om høsten var kommet. Godt lydisolert, så vi ble ikke forstyrret av flystøy fra kampflybasen.
    Festmiddagen til kvelds var ikke nødvendigvis gourmet-/Michelinstandard, men likevel langt over det som er vanlig å få på slike steder.
    Eneste aberet var at man hadde vært tro mot den opprinnelige arkitekturen og ikke innredet bad på rommene i hovedhuset, slik at man måtte dele bad med naborommet. Men dette er jo egentlig ikke noe problem - det er nok bare jåleri fra min side!
    Hit kommer jeg gjerne igjen!

    Dato for oppholdet: november 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Service
    1  Takk, SA_Travel_MN
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. oktober 2018

    Ifb. med jobbreise ble jeg booket inn på Hovde Gård via arbeidsgiver, og ble veldig positivt overrasket over både servicenivået og standarden på rommene. Eierne har virkelig gjort seg flid med alle detaljer. Lyssetting, innredning, fargevalg, renslighet, materialvalg, sengekvalitet og alt annet er av fantastisk kvalitet. Jeg er ganske bereist og har noen tusen overnattinger i inn -og utland på cv'en, men Hovde Gård slår det meste. Anbefales! Pga tidsnød fikk jeg dessverre ikke prøvd Restauranten. Jeg håper arbeidsgiver også neste gang booker meg inn på Hovde Gård.

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Renslighet
      • Service
    Takk, FrodeF28
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser