Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Official Hotel Site
Orbitz.com
eDreams
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (64)
Filtrer anmeldelser
64 resultater
Vurdering fra reisende
39
21
3
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
21
3
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 64 anmeldelser
Anmeldt 13. juni 2021

Flott at dette bygget er i varetatt og restaurert.
Gjennomført stil -
Fantastisk vedlikeholdt, nydelige lokaler og god stemning.
Nydelig mat, god frokost og fine rom.
Drar mer enn gjerne tilbake hit

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 813elisabetb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Dette må være verdens mest sjarmerende hotell. Gårdsrom med flere bygninger. Jeg fikk rom på «låven». Rommet er i bondestil med synlige bjelker. Sengen deilig og myk og er god ørelappstol i skinn.Akkurat passe størrelse på rommet og rent og pent. Anbefales

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 765helenea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Kom hit fredag kvel og spiste i Fjøset! Maten var veldig mektig men god! Utrolig flott betjening! Lørdag hadde vi bestilt 5 retter da dette må bestilles noen dager i forveien! Vi ble ekstremt positivt overrasket vår kokk Henrik! Utrolig velsmakende og nydelig 5 retter, fantastike smaker! Utrolig god mat, service og nydelig rom/sted gjør at vi absolutt kommer tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Oddrunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk flott sted, med veldig hyggelig personale Rent og pent med veldig god frokost! Beliggenheten var strålende og området rundt var fint. Kort vei ned til kaia og sentrum og perfekt sted å ta seg en gåtur fra

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, solveigmarielunden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Meget imponerende plass på alle måter. Hovde gård ligger idyllisk til på brekstad- de har klart lage en atmosfære på gården som setter standarden. Rommene på «Låven» var flotte- små, men store nokk. Vi fikk eget bad, noe man ikke får i hovedhuset. Da vi var fra fredag til søndag i bryllup på gården fikk vi sett den høye standarden med kompetent personell, service og nydelig mat. Meget hjelpsomme og serviceinnstilte ansatte. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tinahN3514PC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser