“Fantastisk mat og koselig restaurant!”
Anmeldelse av Hovde Gård Restaurant

Hovde Gård Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Brekstad
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 24. september 2020

Valgt å prøve denne på kveld 2 under en weekend på Brekstad, etter en fullstendig skandale med Restarant Melissa kvelden før.

Hadde ikke regnet med at det var fullt, da vi var der forholdsvis tidlig på kvelden. Men burde definitivt ha bestilt bord på forhånd! Til tross for at vi ikke hadde det, ordnet den hyggelige og gjestfrie betjeningen heldigvis et bord til oss. Ikke verdens mest innholdsfulle meny, men det trengtes heller ikke da rettene som fantes var godt varierte og alle så fristende ut. Vi gikk for å prøve hver vår rett og valgte spareribs og hjemmelaget hamburger. Vi fikk drikken fort, og fikk også servert noen biter med et helt fantastisk godt focaccia brød mens vi ventet på hovedrettene.

Og hovedretten kom også ganske fort, spesielt med tanke på hvor mange gjester det var i lokalet. Rettene var begge godt presentert, og det var gode store porsjoner. Maten smakte helt fantastisk, og vi ble gode og mette. Lokalet var kjempekoselig, med en skikkelig positiv og god atmosfære. Ikke var det så dyrt heller. Kommer garantert til å spise der igjen, og da skal vi bestille bord på forhånd!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 616espeng

Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Vi ble overrasket over hvor flott det var på Hovde Gård - gårdstunet var rett og slett staselig😄 vi spiste i Fjøset og alle var fornøyd med både middag og dessert - noe for enhver smak - koselig med «Husmann» på menyen. Kjekt å bli servert av servitør som en ser kan servere og skjenke vin👏🏼 kommer garanter tilbake neste gang vi er i Brekstad - da overnatter vi her også 😄

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Ingelinn
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde et hyggelig opphold på Hovde gård. Men maten i Fjøset sto dessverre ikke til forventningene. Overstekte og litt seige kamskjell, skuffende nivå på «dagens», alt for store porsjoner og betjening som i stedet for å hente nytt brød, skar opp skorpa i små biter. Nei, takk. Et hotell som dette fortjener et bedre kjøkken og servicenivå. Maten står dessverre ikke i stil med resten av inntrykket.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 551vegardk
Anmeldt 7. november 2019

God mat i trivelig lokale (var i Fjøset) og rask betjening. Hadde fått et gavekort til dette stedt og det var en riktig god opplevelse for oss

Dato for besøk: september 2019
Takk, Bibbi150852
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Vi ble mottatt av en meget hyggelig dame som ønsket oss velkommen.
Rommet vi hadde bestilt var i annekset.Vi ble meget gledelig overrasket over hvor høy standard og renslighet på rommet.
Vi var på Låven og spiste en kombi rett av biff,svin,kalkun og kyllingklubber med nachos,med det vi mente måtte være Norges beste pommes frites og maisstuing m flere nydelige sauser.
Topp service fra resturanten.Behagelig og vennlig servitør som virkelig kunne jobben sin.
Vi var så heldige å få se flere av rommene i Hovedhuset av en meget hyggelig resepsjonist.
Ingen av rommene der har toalett og dusj.Men makan til flotte dusjer og toalett i hver etage har ikke vi sett før.Det var mange dusjer og toalett i hver etage,så bekvemmelighet i forhold til hygiene her er absolutt ikke noe problem.Anbefales.
Hovde gård er veldig gjennomført til den minste detalj.
Dette er et «must»hotel som bare må oppleves.
Vi kommer absolutt tilbake her.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 196lisek

Reisende som så på Hovde Gård Restaurant, så også på

Har du vært i Hovde Gård Restaurant? Del dine erfaringer!