Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste restaurant på Brekstad”
Anmeldelse av Melissa Restaurant

Vurdert som nr. 2 av 10 Restauranter i Brekstad
Kjøkken: Bespisning
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod biffretter. Pastaretter og salater også i favorittliste.
Koselig lokale og veldig trivelig betjening. Store porsjoner og ok priser.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kitiaradl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 57 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to par innom på middag. Stedet fremstår som rent og godt vedlikeholdt. Koselig innredet med gode stoler. Rikholdig meny (nesten for omfattende). Maten kom raskt og smakte som forventet. Prisene middels. Trekker litt ned at kelneren hadde lite kunnskap om rettene på menyen. Ble ikke spurt om dessert/kaffe. Greit valg å spise her

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019

Har besøkt denne restauranten endel ganger nå, og har prøvd de fleste kategoriene med mat som serveres der. Er aldri blitt skuffet. På biffsiden anbefales den greske biffen. Rullekebaben smaker også veldig godt. Melissa spesial pizza anbefales.
Restauranten begynner å få noen år på baken, og skal man trekke noe ned, så hadde det vært moro om man oppdaterte menyen noe

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Willy3007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Spiser ofte her når vi besøker Fosen.
Dette er Fosens beste restaurant, og har alltid levert mat opplevelser som er bra.
Prisene er akseptable, og mengden mat er også bra.
Melissa har i mange år et ry på seg for å levere gode mat opplevelser, og skuffer sjelden.
Betjeningen er hyggelig, og atmosfæren her er god.
Absolutt værdt et besøk om man er på Brekstad.

Dato for besøk: april 2019
Takk, borgeb2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Var her flere ganger i juli. Noe av det beste mat jeg har fått på resturant i normal pris klasse. Spiste forskjellige retter i resturanten og bestillte take away pizza en kveld. Kanskje den beste jeg har spist. Anbefales

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Cathrineolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Melissa Restaurant, så også på

 

Har du vært i Melissa Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din