Valgte på grunn av gode anmeldelser å legge turen innom her da vi var på en weekendtur på Brekstad, men vi ble særdeles skuffet!
Skjønte det ganske fort da man kom innom døren, at dette var mer et gatekjøkken eller pizzeria enn restaurant. Men vi valgte likevel å prøve oss på en biffrett ved navn Biff Fosen, noe vi vel sikkert ikke skulle gjort. Vi fikk inntrykk av at personalet begynte å diskutere valget vårt, som om de ikke hadde varene på lager og "hva gjør vi nå?" Det var ikke i det hele tatt noe spørsmål om hvordan man ville ha biffen stekt, og heller ikke hvilken variant av poteter man ville ha til retten.
Da maten ble servert, var det som i den overdrevent innholdsfulle menyen var beskrevet som Indrefilet definitivt var ytrefilet. Biffen var stekt i stykker, og ikke spesielt pent presentert. Ikke var den mør heller, og smakskombinasjonene passet ikke. Sausen som skulle være en slags rødvinssaus smakte kjøttkakesaus fra Toro. Lokalet føltes som en sliten pub, med tilhørende lukt og ikke spesielt trivelig. Dårlig service fra betjeningen var det også, som ikke spurte noe om hvordan maten smakte eller om vi hadde det vi trengte .En liten pluss for forholdsvis snille priser, og god pommes frites. Ellers, ren skandale!