“Mer dårlig gatekjøkken enn restaurant!”
Anmeldelse av Restaurant Melissa

Restaurant Melissa
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Brekstad
Kjøkken: Bespisning
Anmeldt 24. september 2020

Valgte på grunn av gode anmeldelser å legge turen innom her da vi var på en weekendtur på Brekstad, men vi ble særdeles skuffet!

Skjønte det ganske fort da man kom innom døren, at dette var mer et gatekjøkken eller pizzeria enn restaurant. Men vi valgte likevel å prøve oss på en biffrett ved navn Biff Fosen, noe vi vel sikkert ikke skulle gjort. Vi fikk inntrykk av at personalet begynte å diskutere valget vårt, som om de ikke hadde varene på lager og "hva gjør vi nå?" Det var ikke i det hele tatt noe spørsmål om hvordan man ville ha biffen stekt, og heller ikke hvilken variant av poteter man ville ha til retten.

Da maten ble servert, var det som i den overdrevent innholdsfulle menyen var beskrevet som Indrefilet definitivt var ytrefilet. Biffen var stekt i stykker, og ikke spesielt pent presentert. Ikke var den mør heller, og smakskombinasjonene passet ikke. Sausen som skulle være en slags rødvinssaus smakte kjøttkakesaus fra Toro. Lokalet føltes som en sliten pub, med tilhørende lukt og ikke spesielt trivelig. Dårlig service fra betjeningen var det også, som ikke spurte noe om hvordan maten smakte eller om vi hadde det vi trengte .En liten pluss for forholdsvis snille priser, og god pommes frites. Ellers, ren skandale!

Dato for besøk: september 2020
5  Takk, 616espeng

Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod biffretter. Pastaretter og salater også i favorittliste.
Koselig lokale og veldig trivelig betjening. Store porsjoner og ok priser.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kitiaradl
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to par innom på middag. Stedet fremstår som rent og godt vedlikeholdt. Koselig innredet med gode stoler. Rikholdig meny (nesten for omfattende). Maten kom raskt og smakte som forventet. Prisene middels. Trekker litt ned at kelneren hadde lite kunnskap om rettene på menyen. Ble ikke spurt om dessert/kaffe. Greit valg å spise her

1  Takk, KarlE297
Anmeldt 3. september 2019

Har besøkt denne restauranten endel ganger nå, og har prøvd de fleste kategoriene med mat som serveres der. Er aldri blitt skuffet. På biffsiden anbefales den greske biffen. Rullekebaben smaker også veldig godt. Melissa spesial pizza anbefales.
Restauranten begynner å få noen år på baken, og skal man trekke noe ned, så hadde det vært moro om man oppdaterte menyen noe

Dato for besøk: september 2019
Takk, Willy3007
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Spiser ofte her når vi besøker Fosen.
Dette er Fosens beste restaurant, og har alltid levert mat opplevelser som er bra.
Prisene er akseptable, og mengden mat er også bra.
Melissa har i mange år et ry på seg for å levere gode mat opplevelser, og skuffer sjelden.
Betjeningen er hyggelig, og atmosfæren her er god.
Absolutt værdt et besøk om man er på Brekstad.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Børge Harsvik B

Reisende som så på Restaurant Melissa, så også på

Har du vært i Restaurant Melissa? Del dine erfaringer!