“Flott Brekstad spisested på "andre siden" av Valset”
Anmeldelse av Restaurant Melissa

Restaurant Melissa
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Brekstad
Kjøkken: Bespisning
Anmeldt 2. mars 2024

Vi var på weekendtur for å besøke slektninger på deres nykjøpte hytte i Valset. Etter en grei fergetur på 20 min. over til Brekstad anbefalte slektningen min Melissa restauranten som utmerket spisested i Brekstad, nesten rett ved havn og feriested. Et flott og behagelig spisested og dertil en stor uterestaurant med mange sitteplasser for sommerhalvåret. Maten var utsøkt med perfekt tilberedning. Personlig er jeg meget glad i fisk;- de kun 2 fiskeretter som her var på menyen har vi også på Lillehammer. Dette som kritisk bemerkning, vel, det er jo gjestene som egentlig bestemmer hva som bør serveres. :) Stedet skal få min anbefaling som meget god og i tillegg fikk vi alt servering til en brukbar pris. Vi kommer igjen, neste gang. Fergen mellom Valset og Brekstad er gratis for fotgjengere! - man kan altså tar seg ei tur, t/r og spise under dekk og nyde sjøluften som alternativ for alle oss som er glad i båtturer.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, L1196YB

Anmeldt 5. august 2023

Fin og trivelig restaurant med god mat. De som jobber der kan gjerne være litt blidere og følge med gjestene sine ved bordet. Måtte gå til disken for å bestille mer etter maten hadde kommet, for de så ikke opp.

Dato for besøk: august 2023
Takk, AHHD
Anmeldt 27. juli 2023

Trist..

Å finne biffretter til kr 375 er ikke unormalt i Norge. Men da må de levere dereretter. Kjøttet var greit.. men frossengrønnsaker hører IKKE hjemme til den prisen. Blomkål, brokoli, minigulrøtter og potetbpter rett fre frysedisken på rema. Tragisk.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Jostein V
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Dro innom For ett raskt måltid. Bestilte en kebabtalerken og gresksalat.

Kebabtalerkenen sto at skulle inneholde kebabkjøtt, noe som gjør at jeg tenker døner….. dette var det derimot ikke. Her var det mørt men samakløst og uidentifiserbart kjøtt men en stakkarslig forsøk på en salat og ok ferdig fries.

Salaten som ble servert hadde ingenting med gresk og gjøre og var dunket i en oljebasertdressing.

Så på de andre bordene at pizzaen så god ut…. I ettertid så hadde vi nok heller valgt å teste ut en pizza.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Tom U
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vi måtte vente litt for lenge før vi fikk bestilt, men maten kom raskt og var veldig god. Fantastiske pizzaer og smakfulle pastaretter. God hygiene og rene toaletter. Gratis parkeringsplasser rett utenfor restauranten. Anbefales!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 98gab

Reisende som så på Restaurant Melissa, så også på

Har du vært i Restaurant Melissa? Del dine erfaringer!