Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
3
7
2
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
3
7
2
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 13 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2019

Torsetlia Fjellstue er et utmerket sted til alle årstider, men først og fremst på vinterstid. Løypenettet er langstrakt og man har gode muligheter for skigåing både på snaufjell og i blandet fjellskog. Det tilbys både hytter og rom av flere størrelser og kategorier.To ganger i året har man faste arrangementer. Disse er "Fentetrøkket" i august for jenter i alle aldre og så "Fjellmatfestivalen" i november. Begge anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, FellowTraveler468002
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Koselig hytte med en fantastisk utsikt og boblebad. Har alt man trenger og mange soveplasser. Litt vonde senger, men det tåler man. Finnes ekstra madrasser. Veldig god mat på hotellet og veldig hyggelig betjening! Vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stineph76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Hadde et flott opphold på Dagali og Torsetlia. Hyggelig og hjelpsom betjening. Litt slitne møbler i hytta, men veldig praktisk og godt utstyrt. Renholdet av hytta var sjeldent bra og gjør totalopplevesen ekstra fin.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lillbirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2017 via mobile enheter

Ingen aktiviteter på stedet for barn over 2 år, med unntak av et bordtennisbord og en huske/disse utenfor.
Betjeningen var imøtekommende og hyggelig, og vi som kom med el-bil, fikk tilgang til en kontakt inne i et skur; alt kan ordnes. Synes generelt at prisnivået var for høyt, men maten var grei.
Hyggelige omgivelser, men som sagt så ville jeg ikke anbefalt dette hotellet til barnefamilier, fordi der ikke er nok tilrettelagt med aktiviteter for barn, og fordi det er for dyrt i forhold til hva du får.
For turglade par er det sikkert utmerket, da det ligger flott til.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, victoriagP2869OW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2017 via mobile enheter

Beliggenheten er helt fantastisk. Flotte preparerte skiløyper rett utenfor døren! Meget hyggelig betjening og kjempebra service! Sjarmerende gammel stil! Gode senger og greie rom! Litt slitent bad, men fungerer bra! Stedet anbefales!

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, hannepanneno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser